Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok 20 év korkülönbségről? 20 éves lány, 40 éves férfi
Hát ezért kell terelgetni a lányt is a jó irányba, hogy hűséges és odaadó párod lehessen. Ne pedig a mostani divatos flegma ribizlivé váljon, aki fűvel fával szexel. Attól csak nemibeteg lesz, kiélt, és kötődésre képtelen, ettől meg kell őt védeni bármi áron. A gondolkodásmód eltérése meg nem baj, épp ezért szerencsés ha a férfi idősebb hiszen így már utat tud mutatni neki, hogy mi a helyes irány. Szabályokat és kereteket felállítani is a férfi dolga, ennek hiánya vezet a jelenkori szabados és erkölcstelen életmódhoz, amiben manapság sok nő csak teng leng 30-40 éves koráig önpusztító módon. A legtöbb 20 éves lány még nem makacs és sérült, hanem odaadóan szeret és őszintén akarja hogy neked is jó legyen férfiként. Így sokkal könnyebb elérni a kívánt és ideális állapotot is. Akár örökre együtt lehettek.
Esélytelen. Láttam ilyet a környezetemben, a lány nevetség tárgya volt, a családja évekig nem állt szóba vele, a barátai lekoptak, az eltérő életkor, témák, stb. miatt nem alakult ki közös baráti kör. A lány elszigetelődött mindenkitől, őt nézték le és tartották aranyásónak, aki az anyagi támogatásért összeáll egy apja korabelivel. Utána ezt már nem lehetett visszacsinálni.
A férfi jót villogott a fiatal pipivel, neki nyilván bejött a szitu, szépen el is mart mindenkit a kislány mellől féltékenységében, de még így sem működött.
A lány eldobta a legjobb éveit, amikor esélye lett volna a párjával szórakozni, baráti kört alakítani, jövőt tervezni. Addig nem nézett, mit csinál majd 30-40 évesen egy vénember mellett, aki csak otthon akar ülni, pocakosan, később meg csak ápolhatja, amikor mások még javában élnek.
Nem igazi szerelem az ilyen, amikor önzésből nem lépnek ki és hagyják, hogy mindketten korukhoz illő párt találjanak, ami hosszú távon is működik. A férfi csak addig látott, hogy fiatal pipit fektet és villog vele, a lány az anyagi biztonságot. Életképtelen nő az ilyen, aki nem képes egyedül semmire, munka helyett képes erre is. Nem érdekli a családja, ismerősei, a megvetés, a hosszú táv.
Ez komoly?! Tényleg nem tudsz felszedni egy 20-onévest?
Sosem mennék végig az utcán, nemhogy egy strandon papakorabeli kezét fogva! Annál meg több az önérzetem, hogy a lakásán bújtasson, mint valami kis ribit. OMG!
#11:
Egy olyan lányt, aki ki akarja magát élni te hiába terelgeted úgyis elhagy. Nem csal meg biztosan. De egy olyan csaj, akinek nincs gerince az simán félremegy és hiába tanítgatod!
Tanítani neked nem kell, nem az apja vagy! A társa maximum tanácsot adhat, vagy megegyezhetnek, kompromisszumot köthetnek, de ha több az mint az egyetértés nélküle úgyis szétmennek. Az eltérő gondolkodásmód még egyidőseknél is probléma nemhogy 20(!!!) év eltérés mellett.
Az a 40 éves férfi tapasztaltabb és az a lány előbb utóbb nem nézi jó szemmel, de simán lehet, hogy a férfinak lesz elege belőle, hogy éretlen hozzá még.
Másrészt a 20 éves lány szeretne általában gyermeket és 30 évesen 50 évestől nem túl ideális, de tegyük hozzá, hogy kivételek akadnak. Viszont kivételek, nem a többség.
Persze megpróbálhatják nyugodtan, rajtuk múlik, de a 40 éves férfi ne élje magát bele, hogy majd megöregszik vele.
Probléma szokott lenni amúgy az is, hogy az egyik vagy megfiatalodik, vagy megöregekszik a másik miatt gondolkodásban aztán rájön, hogy az úgy tovább nem mehet.
Féltékenység, más hobbik, barátok, életstílus, az emberek körülöttük való reakciója mind negatívan hat a kapcsolatra. Na de én tőlem hajrá.
Hosszútávon legtöbbször kijönnek az eltérések és a problémák. Teljesen más korszakban nőtt fel és szocializálódott a két fél. Ez eleinte még lehet érdekes és izgalmas, de később egyre több ellentét és egymás meg nem értése származhat belőle. Mindezt úgy, hogy valójában egyik fél sem hibás a surlódásokban, csak épp ennyire eltér kettejük világképe, az eltérő korszakban szocializálódás miatt.
Aztán ott lesznek még a további gyakorlati problémák is, amiket a 15-ös nagyon jól felsorolt.
Összegezve a véleményem az, hogy rövidtávon esetleg működhet ha mindkét fél valóban erre vágyik. Hosszú távon viszont már nagyon kompromisszumos kapcsolat lesz. És most a valódi kapcsolatokról beszéltem, az aranyásókat ne vegyük ide mert az megint valami teljesen más.
Kár elvesztegetni az éveket, egyetértek több válaszolóval, ez nem sokáig működik. Túl sok mindenben van eltérés.
A férfinak kisebb a kockázat, ő irányít, ő büszkélkedhet.
A nőt nézi ki a társadalom. Még ha az elején hízelgő is, hogy loholnak utána és irányítják, mit hogy tegyen, de később ez visszaüt.
Egy 20 éves általában még tanul. Miért nem próbálják meg külön 1 évig? Ha találnak korban passzoló társat, úgysem működött volna, ha meg nem, akkor átgondoltabban folytathatják közösen.
Férfiaknál ez a 40 éves kor tipikus kapuzárási pánik, amikor dobnak családot és mindent, de hogy egy 20 éves lányt mi motivál ebben? Apakomplexusa lehet, ha nincs más anyagi érdeke. Pszichológus is jó lenne hozzá.
Nem vagyok rá büszke, de én is beleestem a hibába 10 éve, 41 évesen. Hajtott rám egy 23 éves beosztottam, én meg hagytam. Átok volt mindenkinek, ne tegyétek!
Nem gondolkoztam semmi nem érdekelt, csak hogy megint fiatal vagyok, felnéz rám, csodál, aztán ez persze elmúlt, és rájött hogy gyerekes rajongás az egész. hogy majd ő megváltoztat és eltűnnek a hibáim, buta volt hozzá hogy tudja egy felnőttnél már nem így megy. Csak ügyesen elrejtettem előle ideig,óráig
A hölgy is hozzám öregedett, koravén lett. Egy munkahelyen voltunk, kiközösítették, bántották, belerokkant. Ő szakított, nekem nem volt erőm hozzá. De így utólag bárcsak előbb megtette volna, mindkettőnkkel jót tett volna, A házasságom sem olyan többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!