Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok 20 év korkülönbségről? 20 éves lány, 40 éves férfi
24 évesen beleszerettem egy 40 éves férfiba, akivel félig munka miatt kapcsolatban kellett lennem vele. Sokáig külföldön élt, se kutya, se családja nem volt.Megvolt a kémia mind a kettőnk részéről. Végül lépett is felém, 3 hònapot voltunk együtt.
Hiába volt kémia, sokszor naponta változott mit és hol akar velem tervezni. Pl. gyereket akar, 3 nap mùlva mar nem akar. Nem hiába volt egyedül, és azòta is egyedül van.
Ebből csak azt akartam mondani, hogy nálunk hamar felszìnre került a korkülönbség. Tanultam belőle,mert azt éreztem melette meg kell mentenem.
Azòta lassan 27 leszek és boldog vagyok egy 31 éves férfi oldalán.
Hogy a lánynak pszichológus kéne.
Mi visz rá egy fiatal lányt erre?
- nem ciki, hogy a barátnői mind korabeli pasikkal vannak, ő meg "apukát" visz buliba? munkahelyen pláne...?
- van gusztusa együtt lenni vele? nem zavarja, hogy egy löttyedt, ráncos, lógó hasú valaki izzad és szuszog rajta már ennyi idősen? a hideg kiráz tőle. azért más együtt öregedni.
- amikor 30-40 éves lesz, a másik meg 60...
- így akar gyereket? nyugdíjasnak?
- ennyire gáz a lány, hogy nem talál korabelit, és akkor jó bárki? mert fiatalabbak között is vannak érett gondolkodásúak, ehhez nem kell ennyivel idősebb ember
- vagy csak szórakozik és hülyíti a másikat, mert ő még ráér? de akkor is, nem lehetne egy korban közelebbit, aki kevésbé kínos mások előtt?
23:
- lógó hasú van 33 évesen is, és egy átlagos karban lévő 40-es nem löttyedt, ráncos
- ki mondta, hogy a 20 éves lány 10-20 évre tervez vagy hogy gyereket akar ettől a férfitől.
szerinted a 40 éves nők vajon hány %-a él együtt azzal a pasival, akivel 20 évesen járt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!