Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok 20 év korkülönbségről? 20 éves lány, 40 éves férfi
Nyílván szép és jó egy fiatal szép lánnyal...
De 20 év az sok.
Csak szex néha szórakozás rövid ideig elmegy, nagyon sokan szexelnek ilyen korkülönbséggel.
De ez is inkább csak akkor ha az a pasi, nem az a fajta pocakos sőrhasú vagy löttyedt testű valaki, hanem külsőre odafigyel magára.
Hosszútávon sok.
30: és a nők hány %-a akarja elvesztegetni az éveit, ha eleve tudja, hogy nem fog működni? 20as években a legkönnyebb párt találni, amikor fiatal, csinos, vidám, utána egyre nehezebb.
Szóval ekkor legyen egy 2x annyi idős szexpartnere, aztán kicsit idősebben mindenki mehet az útjára?
De ha ez a korkülönbség okés, a 40 éves férfi miért nem 60 éves nénivel jár?
Nem tudom itt hány ember hatvanas hetvenes rokonát kell ápolni. A férfiak eleve nem is élnek sokszor addig, hogy erre szoruljanak. Nyolcvan felett talán aktuális, de ismerek olyanokat akik meg nyolcvanas eveikben is teljesen jól nyomják egyedül, hetvenesként meg a szakmájukban dolgoznak mint legjobb munkaerő (gázszerelőt, villanyszerelőt ismerek pl)
Kérdező, szerintem teljesen működőképes lehet ha olyan beállítottságú vagy, de azzal egyetértek hogy ez egy másik típusú kapcsolat mint egy azonos koruak kozott létrejövő férfi nő kapcsolat. Más szemmel is kell nézni, embernek is kell benne lenni, nem csak ilyen és olyan nemnek, és az embert is szeretni kell a másikban nem csak a férfit. Meg nem elég őt szeretni, a kapcsolatotokat is kell, talán még jobban is mintha azonos korúak lennétek. Latnod kell a másikban az okot ami miatt mellette akarsz maradni. Ennek megmagyarázhatónak sem kell lennie, én sem tudom megmagyarázni. :) De akkor már nem is lenne olyan, ha meg tudnám. Érdek egyáltalán nem jöhet szóba, mert tönkremész bele. És vastag bőrt kell növesztened mint látod, mert téged fognak többet bántani, te leszel a ciki, akit megszólnak, akit otthagynak a barátai, családja, akit kinéznek az idegenek, hogy mit smárol a "papával", meg te leszel majd a golddiger, még úgy is, hogy nem is ismernek. Meg neked fogják mondani, hogy "hogyan van gusztusod" miközben te meg úgy állsz hozzá hogy annál a "szottyadt csöcsnél", bácsis bélnél, meg ráncos nyaknál szexibbet még életben nem láttál, és nincs olyan kockahas meg betonmell feszes bőrrel ami megharcolhat vele. :) Jó itt csak viccelek meg elnagyítom, de a szexualitás meg a vonzódás az nem ilyen kriteriak menten van, hogy a masik mennyire feszes meg fiatal, hanem hogy ő van abban a testben. De ha te mar most latod hogy beleroppannal ezekbe a kritikakba akkor felesleges folytatni, én leszarom őket és nevetek rajtuk, főleg hogy a fele nem is valóság hanem ilyen ageizmus...
Nyilván a jovodet sem ugy kell elkepzelni, hogy akkor ez közös ház gyerekek kiskutya. Én nem vágyom erre, szimplan közös túlélésre, tehát nekem mindegy kivel vagyok.
Szóval ha ilyenek mentén gondolkozol akkor teljesen élhető lehet, ha felszinesebb vagy, vannak emögött anyagi erdekeid es nagyon nehezen birod a negativ velemenyeket vagy ugy egyaltalan erdekel masok velemenye, akkor hagyd.
Őszintén?
Melyik 40 éves faszi hagyna ki egy szép fiatal lányt? Nem sok....
Szerintem most még nincs gond.
De 10 év múlva érezhetően sok lesz a 20 év.-
Úgy tűnik itt sok a 20-onéves fiú akik nem kellenek a csajoknak és ők erősen leszavaznak itt mindenkit...
Nagy a féltékenység...
Ha igazam van 0-ára leszavaznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!