Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalkoznátok még vele?
Figyelt kérdés
Én vagyok a lány. A fiú fél nap múlva reagál az én üzimre de egész nap a társkeresőn van fent. Ok nem vagyunk együtt de nekem úgy tűnik meg van a fontossági sorrend nála.
Régen már kavartunk egymással.
Én reagálom túl vagy felejtős a fiú szerintetek is?
2024. jan. 1. 14:18
1/6 anonim válasza:
Ennek azért egyértelműnek kellene lennie számodra.
Te jobban akarod őt mint ő téged.
2/6 anonim válasza:
Vagy ennyire érdekled, vagy tudatos játszma, egyik se jó ómen. De az nem lehet hogy esetleg nem ér rá? Vagy hogy nem szeret írogatni? Az hogy fent van társkeresőn, az nem egy aktív cselekedet tudtommal, hacsak nem valami olyan fajta ahol folyamat online-nak látod.
Ha nagyon zavar ez az egész, keress olyat akivel kölcsönösen és ugyanannyira keresitek egymást üzenetben is.
3/6 anonim válasza:
Nyilván felejtős. Talonban tart, közben másokra is vadászik.
4/6 A kérdező kommentje:
Tinderről van szó nem tudom ott hogy megy ez. De valszeg arról van szó hogy talonban tart. Ami azért elég gáz. :D
2024. jan. 1. 15:12
6/6 anonim válasza:
Szerintem hagyd a fenébe ezt a srácot. Nem tudom a te generációdban ez hogyan megy de ne olyannal akarja együtt lenni akinek van más is esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!