Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Foglalkoznátok egy ilyen lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foglalkoznátok egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
Amikor először megismertük egymást akkor egyedül volt, már párszor találkoztuk, úgy gonodom szimpatikus voltam neki. De elutasított, pontosan nem mondott semmit csak nem válaszolt az üzeneteimre. Láttam a fbon hogy lett barátja, gondolom ő miatta pattintott le engem. Elfogadtam nem írtam neki többet. De aztán amikor szakított ezzel a fiúval és bepróbálkozott újból, nagyon felidegesített, hogy ennyire nem vesz engem embeeszmába hogy én normálisan akartam megismerni erre ő meg ennyire megaláz hogyha nincs jobb akkor jó lennék. Gondolom azzal a fiúval akivel összejött örökre tervezett volna de valami még sem volt jó így akkor én is jó lennék, ha meg minden rendben lett volna a kapcsolatukban akkor meg képbe sem jöttem volna. Mi ez? Unorító ez mindenkitől, főleg egy lánytól úgy hogy én normálisan közeledtem felé. Szerintem nagyon megalázó ez. Ti is ezt éreznétek és nem foglalkoznátok vele? Úgy gondolom hogy ebből már nem lehet jó kapcsolat, nem szeretne engem igazán.
2022. nov. 22. 19:18
 1/10 anonim ***** válasza:
72%

Miert is foleg egy lanytol? Miben rosszabb egy lanytol,mint egy fiutol?

Magyarazd mar meg

2022. nov. 22. 19:22
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Isten hozott 2022 húspiaci valóságában.
2022. nov. 22. 19:22
 3/10 A kérdező kommentje:
Ez normálisnak számít? :O
2022. nov. 22. 19:27
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellesz neki, ràjöhettél volna magadtól is. Lépj tovàbb,férfi létedre itt sírdogàlsz.
2022. nov. 22. 19:30
 5/10 anonim ***** válasza:
24%

Na, figyelj, te$$.

Vagy ő vagy senki. Egyedül jobb? Vagy esetleg te máris találtál mást, míg ő vígan élt a kapcsolatban, továbbléptél? Gondolom nem, azért foglalkozol még vele. Ugye? Tehát muszáj vele lenned, mert nem lesz más. Akkor tudjuk a választ, érd be vele.

Megnéznék egy olyan világot, ahol mindenki az első párjával van.

2022. nov. 22. 19:33
 6/10 anonim ***** válasza:
75%

Nem értem, mi ez a nagy sértődés.

Te halálod napjáig őutána fogsz epekedni? Ugye nem? Ha egyszer összejönnél egy másik lánnyal, mit szólnál hozzá, ha megtudná ezeket és pattogni kezdene neked, hogy bizonyára csak azért kellesz neki, mert az a másik lány nem akart járni veled?

A világ legtermészetesebb dolga, hogy ha az embert visszautasítják vagy tönkre megy a kapcsolata, akkor másnál próbálkozik. Mi ebben a megalázó? Mi az, hogy a másik nem vesz emberszámba?

2022. nov. 22. 20:59
 7/10 anonim ***** válasza:

Ne duzzogj, hanem kezeld helyén a szituációt.

Szórakoztasd magad vele, amog meg nem unod, vagy nem akad valaki jobb.

2022. nov. 22. 22:33
 8/10 anonim ***** válasza:
#1 nekem is az tűnt fel, mi a különbség egy ilyen témában, hogyha egy lány csinálja, az mitől rosszabb:D
2022. nov. 22. 23:30
 9/10 anonim ***** válasza:
49%
A kerdezo is egy himsovi.
2022. nov. 23. 06:45
 10/10 anonim ***** válasza:

"bepróbálkozott újból, nagyon felidegesített, hogy ennyire nem vesz engem embeeszmába hogy én normálisan akartam megismerni erre ő meg ennyire megaláz hogyha nincs jobb akkor jó lennék."

Először próbálkozott, nem újból. Te próbálkoztál nála, de elutasított. Miért foglalkozol még vele? Úgy érzed, megalázott. Most te ne válaszolj neki, és harag nélkül zárd le magadban. Ez nem jött össze.

2022. nov. 23. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!