Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt más is akinek ma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt más is akinek ma egésznap nem írt a kiszemeltje?

Figyelt kérdés
Kicsit rosszul esik, hátha van itt sorstárs.
2023. dec. 31. 18:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Tuti volt. Mindennek van, csak nem veszik észre/komolyan. Hány ilyen sztorit hallottam. "Minden előzmény nélkül." Aztán elmeséli az egész sztorit, és volt vagy 20 előzmény.
2023. dec. 31. 22:57
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is, én is itt vagyok. Fél 2-kor írtam neki egy boldog új évet. Válasz: Buék. Ennyi. Tök véletlenül tudtam meg, hogy karácsonykor az USA-ban volt a húgával. Tuti nem írok rá ezután, teperjen kicsit. Kíváncsi vagyok, hány nap múlva ír.
2024. jan. 1. 06:15
 23/27 anonim ***** válasza:
22-ha azt sem tudod hol van szilveszterkor, akkor miből gondolod, hogy tekerni fog?
2024. jan. 1. 08:33
 24/27 anonim ***** válasza:
Engem hívott pár napja és mondtuk egymásnak,ezért nem írt és én sem,csak egy mémet küldtem neki.Amúgy nem szoktam neki írogatni.Szokott keresni,aranyos,figyelmes,de nem magánügyben.Tiszteletben tartom a jelenlegi helyzetét és a határait,ő sem nyomul,finoman csinálja.Egyébként ettől függetlenül most még vajmi kevés esélyt látok vele bármire,de mint embert,imádom!Mivel semmi közünk sincs egymáshoz,így nincsenek,sőt,nem is lehetnek elvárásaim vele szemben.
2024. jan. 1. 09:18
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt semmi előzmény. Lehet hülyén hangzik. De ez az igazság. Ezért nem értek semmit és teljesen össze törtem.
2024. jan. 1. 10:31
 26/27 anonim ***** válasza:
#23 Mert szokott.
2024. jan. 1. 11:49
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Kismiska lehetsz. Utazz el te is rokonokkal egy ilyen napon Dubaiba vagy ausztráliába, japánba. Posztold ki, hogy az is láthassa akinek semmi köze hozzá! Profilképnek és borítónak is kitehetnéd, hogy ismeretlenek is lássák.
2024. jan. 1. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!