Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt más is akinek ma egésznap nem írt a kiszemeltje?
Figyelt kérdés
Kicsit rosszul esik, hátha van itt sorstárs.2023. dec. 31. 18:40
11/27 anonim válasza:
A párom nem írt már két hete. Még egy boldog ünnepet sem. Azóta sem semmi magyarázat. 3 éves kapcsolat volt.
12/27 anonim válasza:
Ha még csak ma nem írt volna... Nem is érdeklem egyáltalán. Így én is olyanokkal tölthetem a 2024-et is, akik engem nem érdekelnek. Vagy választhatom a magányt. Egyik jobb, mint a másik. Ja, tudom, nem magány az, hát ott vannak anyámék meg a barátnők, örüljek.
13/27 anonim válasza:
Úh 11-es, azért ez kemény. Pont így ünnepekkor. Részvétem. Hogy viseled?
14/27 anonim válasza:
11-akkor gondolom már nem a párod, csak az exed.
15/27 anonim válasza:
#11! Akkor új év, új élet! Hidd el, ennél csak jobbat találhatsz😁
16/27 anonim válasza:
13# zombi vagyok már 2 hete. Nem könnyű. Szeretnék magyarázatot.
15# hàt igen. Ezek szerint már nem a párom.
17/27 anonim válasza:
16-ez nagyon durva, nagyon sajnálom! Annyira utalom az ilyen gerinctelen embereket, akik nem bírnak annyit kinyögni, hogy bocs, de nem akarom ezt folytatni! Tudom, nem vigasz, de örülj, hogy megszabadultál tőle.
18/27 anonim válasza:
17# köszönöm. Úgy érzem már sosem leszek jól.
19/27 anonim válasza:
18-az a jó hír, hogy minden elmulik.ez is el fog.
20/27 A kérdező kommentje:
11. Ez nagyon kemény. Volt ennek előzménye?
2023. dec. 31. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!