Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz néven veszitek, ha kijavítanak, hogy valamit másképp kell mondani?
A párom román, és angliában ismertük meg egymást. Eleinte csak angolul beszélgettünk, aztán az utóbbi évben lassan magyarul is, kb 70-30 arányban. Ő maga mondta, hogy szeretne megtanulni magyarul, én pedig szívesen tanítgattam.
Tegnap azt mondta nekem, hogy jó szagom van - erre azt válaszoltam, hogy szaga a sz@rnak van, nekem illatom van. Erre megsértődött, hogy mindig kijavítom, és úgy duzzog, hogy csak románul beszél. Ha hozzászólok, akkor románul válaszol, amit persze nem értek, majd azt mondja, hogy tanuljak meg én románul.
Nem tudom, ez a szaga a szarnak van ez ezeréves duma, nem állja meg a helyét már manapság.
Képzeld, illata annak van, ami illatozik. pl.virág, parfüm.
Az embernek igenis szaga van, egyedi szaga ami vagy bejön, vagy nem. Ha illatozik egy ember az azt jelenti hogy frissen fürdött vagy parfümözött. Na, akkor illata van. Egyébként meg szaga. És örülj neki, hogy a szagod jön be neki, és nem a megfürdött parfümözött illatod, mert az nem a sajátságod. Olyan parfümöt millióan használhatnak mások is.
"Nem voltam kedves? Rajtam kívül minden nő bóknak veszi, ha azt monják rá, hogy szaga van??"
Te tényleg hülye vagy? Nem sértegetni akart, hanem nem tud magyaraul, és tanulni akar. Te meilyen jól beszélsz románul? Csak az az összes gondod vele, hogy néha nem a megfelelő szavakat használod?
Magyar embernek magyar a párja.
Aztán te is nagyot fogsz nézni, mikor a bíróság arra kötelez, hogy a gyerekeiteket román óvodába / iskolába adjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!