Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz néven veszitek, ha kijavítanak, hogy valamit másképp kell mondani?
Figyelt kérdés
A párom román, és angliában ismertük meg egymást. Eleinte csak angolul beszélgettünk, aztán az utóbbi évben lassan magyarul is, kb 70-30 arányban. Ő maga mondta, hogy szeretne megtanulni magyarul, én pedig szívesen tanítgattam.
Tegnap azt mondta nekem, hogy jó szagom van - erre azt válaszoltam, hogy szaga a sz@rnak van, nekem illatom van. Erre megsértődött, hogy mindig kijavítom, és úgy duzzog, hogy csak románul beszél. Ha hozzászólok, akkor románul válaszol, amit persze nem értek, majd azt mondja, hogy tanuljak meg én románul.
2023. dec. 31. 14:53
2/16 anonim válasza:
Ez esetben szerintem a párod egy nagyon gyerekes viselkedést produkál. Ha ő maga mondta, hogy meg akar tanulni akkor ne hisztizzen, ha valamit mondanak neki tanító vagy javító jelleggel.
3/16 anonim válasza:
Talán nem ilyen stílusban kéne kijavítani, hanem normálisan.
4/16 anonim válasza:
Az nem merült fel benned hogy nem önmagában azzal van gondja, hogy kijavítod vagy korrigálod, amit mond, hanem hogy - a konkrét reakciódból ítélve - nem kedves hangnemben teszed ezt, hanem keresetlenül nyers stílusban?
5/16 anonim válasza:
A párod tényleg egy gyerek szintjén van agyilag. Ez sajnálatos.
6/16 A kérdező kommentje:
Nem voltam kedves? Rajtam kívül minden nő bóknak veszi, ha azt monják rá, hogy szaga van??
2023. dec. 31. 15:05
7/16 anonim válasza:
6
Neked illatod van kedves. Az más. 🤭😊
8/16 anonim válasza:
Kicsit szebben is fogalmazhatnal, akkor nem sértődne meg.
9/16 anonim válasza:
6 Nem, de ha tudom, hogy valaki csak most tanulja még a nyelvet, akkor nem lebszom besértődve :DD Hanem normálisan elmondom. Gyerekes reakció, de lehet, hogy máskor is türelmetlen vagy vele.
10/16 anonim válasza:
Először: a duzzogása eléggé gyerekes.
Másodszor: kedvesebben is kijavíthattad volna.
Harmadszor: ha ő hajlandó szenvedni a magyarral, akkor te is nyugodtan nekiállhatnál a románnak.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!