Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nem hiszed el?
Nem igazán hiszem, a természetben az igazi, szexuális monogámia egy fajnál sem igazán van. Úgyhogy hatalmas az esély hogy vagy megcsalnak majd, vagy kidobnak. Elég traumát kaptam a volt partnereimtől, másfél éve abbahagytam az ismerkedést és nagyon sokat javult a mentális egézségem.
Na meg egy ismerősöm sincs, se ismerős ismerőse, aki hosszú távon boldog lenne a kapcsolatában. Vagy szenvednek, vagy szétcsalják egymást, vagy válnak. És ez min 100, de inkább 200 embert megfigyelve. Így felmerül a kérdés, minek is kell ez nekem?
Régebben elhittem, hogy létezik olyan, hogy IGAZI TÁRS, de már röhejesnek tartom még a gondolatot is.
Abban hiszek, hogy lehetséges lenne hosszú távon, akár egy életen át együtt maradni valakivel, de nem a "rózsaszín köd" típusú elmélet mentén, hanem igenis keménym munkával és lemondásokkal, kompromisszumok tömegével műkdöne csak ez a dolog. Tehát ha mindkét fél aktívan dolgozna egy ilyen kapcsolatban. Erre azt gondolom még lehetnek példák manapság is, de hogy nekem ilyenben részem lenne azt kétlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!