Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátkozni akár az ilyen férfi, vagy vonzódhat?
Figyelt kérdés
Személyes ismertség. Nem tudom viccel e, vagy érdeklem? Ha keresi a társaságom, néha ír, hogy sokat eszébe jutok, S megkérdez olyat, hogy xy al szexről beszéltem e a neten, mert, ha igen, azt szeretné elolvasni. Hívott màr étterembe, de még nem mentem el vele. Barátságos típus, csak féltem a szívemet.2023. dec. 28. 16:02
11/12 anonim válasza:
", S megkérdez olyat, hogy xy al szexről beszéltem e a neten, mert, ha igen, azt szeretné elolvasni."
WTF? Még egyszer írom: WTF?
TISZTELETLEN, UNDORÍTÓ veled szemben! Szexre jó lennél, de ennyiben ki is merül az egész.
Lehet durván szexéhes, egyáltalán nem biztos, hogy annyira vonzódik hozzád.
De az, hogy semmibe néz az 100%!
Helyedben nagyon gyorsan leépíteném a pitsába!
Hányingerkeltő a pasas. Fúj!
12/12 anonim válasza:
Ha szexről beszél, szexet akar, és semmi mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!