Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A középkorú, előnytelen külsejű pároknak hogy van kedvük egymással szexelni?
Figyelt kérdés
Most kicsit álnaivan kérdezem, mert rengeteg nagyon elhanyagolt külsejű középkorú vagy idősebb párt lehet látni főleg falvakon. A férfi pocakos, kopasz, elnyűtt ruhákban, a nő hordó méretű, frizura elhanyagolva, stb. Kívánják még így a szexet egymással főleg, ha már 30 éve együtt vannak?2023. dec. 27. 19:37
11/29 anonim válasza:
9+ Még annyit: nincs olyan emberi test, ami a kor előrehaladtával ne csúnyúlna meg. Nincs. Hiába fekszik valaki kés alá ezerszer, akkor is ronda lesz az idő vasfoga miatt. Persze 20+ évesen elképzelhetetlen ez, csak ahogy érik az ember úgy fogja fel-már ha normális, egészséges gondolkodása van-ezt a tényt. A nemnormális az amikor valaki képtelen elfogadni a kor előre haladtát, és nincs visszataszítóbb annál ha valaki 50+-osként 20 évesnek próbál kinézni. Mind öltözködésben, mint sminkben, és szát van szabdalva, töltve itt, töltve ott és agyon tetoválva.
12/29 anonim válasza:
Talán mert ők egymást nem látják enmyire rondának mint te, illetve a szeretet- mert 30 év után igen ritka a szerelem- széppé teszi a másikat.
Meg az is lehet hogy már rég nem szexelnek.
13/29 anonim válasza:
10 Kedves Ancsa, kopj le rólam, unalmas a műsorod már.
14/29 anonim válasza:
13
Milyen ancsa te balfék? Én férfi vagyok! :DDD
15/29 anonim válasza:
12 "Meg az is lehet hogy már rég nem szexelnek." Erre ne vegyél mérget:DD
18/29 anonim válasza:
7: Az aszexualitás az, amikor nincs szexuális vágya az embernek alkatából eredően, soha, semmitől, és undorodik a nemi érintkezéstől. Nekem pedig nagyon erős szexuális vágyam van, sőt, egy szerelmi kapcsolat tartalmának szinte kizárólag a szerelmeskedést tartom, ezt elmondhatom magamról.
19/29 anonim válasza:
9: Lehet, hogy neki vizuálisan is ő jön be.
Sőt, szerintem biztos.:)
20/29 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a pocakos, kopasz férjem 😄 24 éve vagyunk együtt, ismerem minden apró porcikáját. Minimum heti 2-szer együtt vagyunk, kívánjuk egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!