Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan vonzalom, ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan vonzalom, ami bármilyen körülmények között kitart?

Figyelt kérdés

Ha minden ésszerű okot végiggondolsz, nem lehet köztetek semmi.

Létezik, hogy ennek ellenére mégis olyan erős a vonzalom a vágy a másikra, hogy nem múlik? Hogy sok idő után sem csillapodik? Vagy ez is elmúlik egy nap, csak győzzem kivárni?

2023. dec. 27. 19:22
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
2012 óta érzek így egy személy iránya felé , de mivel mindketten mással vagyunk együtt és élünk egy háztartásban így az egészet megtartom magamban , de az élettársam tud róla, hogy van ilyenem csak nem foglalkozok vele mert van saját életem, mint kergetni valakit akivel nem lehet semmi
2023. dec. 27. 19:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 19 év volt... Ugy hogy közben váltogattam a kapcsolataimat.

Utólag visszagondolva elég szívás volt, talán nem is tudatosan, de mindenkiben Őt kerestem.

2023. dec. 27. 20:20
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Ilyenkor valójában már nem is az illetőre vágysz, hanem a képre, amit kialakítottál róla. Túlidealizálod, kiszínezed, és mivel nem szabad, mégjobban kell.
2023. dec. 27. 21:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy pasi osszejárna velem tinikoromtol kezdve életem vègèig is. A pasiknál van ilyen soha ki nem haló szexkapcsolatos vonzalom. Nekik csak a rendes kapcsi nem megy vègtelenségig minden más igen.
2023. dec. 27. 21:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen létezik - az a fránya tudat alatti cifra dolgokra képes. Ismerd meg a vágyaid, ismerd meg önmagad - s kulcsot találsz saját magadhoz.
2023. dec. 27. 21:54
 6/8 anonim ***** válasza:

8, azaz 8!!! éves koromban beleszerettem az iskola rosszfiújába.

24, azaz 24 éves koromig produkáltam nevetséges tüneteket amikor a közelemben volt, vagy valaki szóba hozta, vagy bármi történt és meghallottam a vezetéknevét (mindenki úgy szólította). Dalokat írtam róla, izzadni kezdett a tenyerem ha láttam, kihagyott a szívem egy ütemet ha csak rám nézett. 16 fuckin éven keresztül.

Bekapcsolt a testemben valami szivecske mód, és mint egy rajongó olvadoztam. 24. életévemig...

Majd valami nagyon durva véletlen által összekeveredtünk (felért a boldogságom egy lottó 5ös nyertessel), de olyan szinten ghostingolt utána, hogy lassan el is szivárgott az érdeklődésem.

Ebben a 16 évben amúgy közben volt egy komoly 7 éves kapcsolatom ami lánykérésig fajult, de valahogy nem überelte a pillangókat amiket a rosszfiú okozott.

Majd 26. életévemben újból eltalált ez a tipikus nem csapból csöpögő hanem ami a csövön kifér vízágyú szerelem. Egy kollégám iránt. És első látásra ráadásul. Nem viccelek, a nap 24 órájából 24-et álmodozással töltöttem, de szó szerint éjszaka aludni nem tudtam, annyira bele voltam zúgva. Majd amikor kiderült, hogy viszonozza... És elhívott randira.... És első randi után engem a párjának hívott, 1 hónap után meg azt akarta, hogy költözzünk össze, hát én azt hittem újra megütöttem valami érzelmi főnyereményt, szó szerint rózsaszínben láttam a világot. Aztán lassan kiderült, hogy k.rvázik, tudtomon kívül belehúzott drog ügyekbe, eladta a tudtom nélkül a kocsimat, és ezeket mind kussban tűrtem, mert szerelmes voltam mint a vakablak, és hát ugye ne legyek már magam ellensége, hogy kidobom életem szerelmét. De amikor kiderült, hogy az egyik szeretőjét teherbe ejtette, és sokszor nem is túlórázik hanem a nő lakását újítgatja, ahol majd együtt laknak 3man, engem eltitkolva a nő előtt, ott meghúztam a határt, és kidobtam, letiltottam, hát nem mondom fél év úgy telt hogy stalkoltam és majd megőrültem, de a semmiből jött egy olyan önbecsülés érzet, hogy másfél éve nem oldottam fel, fogalmam sincs hol van mit csinál.

Viszont. Szégyen nem szégyen, én még mindig ugyanúgy szerelmes vagyok belé, de ez az én kis titkom. Senkinek nem kell róla tudnia, nem szoktam már róla ábrándozni nyilván nincs miért, de minden létező dolog amúgy azt mondaná, hogy ne szeressem. De a szívnek nem lehet parancsolni, főleg mikor nem úgy kopogtatva lép be az ajtón hanem ágyúval lövi ki a falat. Ismerkedek azóta, úgy érzem teljesen normálisan bele tudnék vágni végre egy komoly kapcsolatba, de tudom, hogy ez a férfi azért beleültette magát mélyen a szívembe, ezt el kell fogadnom. Senkire nem tudok olyan szemekkel nézni mint anno rá.

Bocsi, hogy ennyire részletesen meséltem el, csak át akartam adni a mélységeket, hogy alátámasszam a véleményem - igen, van olyan vonzalom ami mindenen keresztül kitart.

Egyébként mindkét sztorim szerintem elég vaskosan megerősíti a 3. válaszoló irományát. Ilyenkor egy általad feldíszített torz képbe vagy szerelmes, nem magába az emberbe.

2023. dec. 27. 22:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
6-os, részvétem. Le a kalappal, hogy ki tudtad dobni. Nekem is volt az életemben egy hasonló. Sajnos 5 éve nem vagyok túl rajta.
2023. dec. 27. 23:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen.

Onnan gondolom, hogy nem egy olyan párt ismerek, akik gimiben jártak, vagy éppen tudtuk hogy vonzódnak egymáshoz, aztán mindegyiknek más lett a házastársa.

Aztán 10-20 év múlva megint találkoztak, és akkor már nem tudtak elválni, és azóta is boldog pár.

Mondjuk én is, őszintén, ha függetlenné válnék vmi okból és összefutnék a gimis pasimmal, akivel pár hétig jártam, és akibe végig szerelmes voltam, nem nagyon tudnék neki ellenállni 😬

Még évekig rendszeresen álmodtam is vele..

2023. dec. 28. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!