Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek sokan hazudnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sokan hazudnak itt az oldalon a párkapcsolatukat illetően?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy nagyon sok az olyan komment, hogy ők sose vitatkoznak a párjukkal, pedig már évek óta együtt vannak. Vagy ha van is valami probléma, akkor azt mindig meg tudják oldani higgadtan, tisztelettudóan kommunikálva. Vagy sokan azt is írják, hogy évek óta együtt vannak, a szex mégis változatos, intenzív, gyakori. Vagy hogy már akár 10 éve tart náluk a rózsaszín köd, mert annyira imádják a párjukat.

Ilyenek tényleg vannak? Olyan nehéz elképzelni, mert sem az én, sem az ismerőseim/rokonaim életében nem ezt látom.

2023. dec. 24. 13:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
35%
#10: Tudom ki ő, volt hozzá "szerencsém" nekem is.
2023. dec. 24. 15:00
 12/21 anonim ***** válasza:
25%
Egyértelműen igen. Volt egy kérdés, aminél egy belinkelt fullos modellcsaj kapcsán kérdezte a kiíró, hogy félrelépnétek-e vele pasik? Érdekes mód 10-ből 9 nemet írt. Én meg el is hittem. >:)
2023. dec. 24. 15:12
 13/21 anonim ***** válasza:
24%
Látod Flóra? :) Egyre gyűlnek a téged ellenzők. Mindenki tudni fogja előbb utóbb hogy milyen ember vagy és mit érnek a hazug vagy mocskolódó válaszaid! Nyugi a "párod" fülében is ott van már a bogár.
2023. dec. 24. 16:03
 14/21 anonim ***** válasza:
13%
Flóra, rajtad és a kamu accountjaidon / csicskáidon kívűl senki nem ad nekem mínuszt :) Szóval lehet leállni a hazudozásoddal ha nem akarsz közkincs lenni személyiségazonossággal és storykkal együtt hamarosan! :))
2023. dec. 24. 16:30
 15/21 anonim ***** válasza:
16%
A párod csak kamu névről mert válaszolni az üzenetemre amiben leírtam hogy mit csinálsz az oldalon annyira tart tőled :) De nagyon érdeklődő és nem bízik benned. Sejti hogy neki is hazudsz és ismerkedésre használod mellette ezt az oldalt. Égnek a hidak van mitől félned :))
2023. dec. 24. 17:24
 16/21 anonim ***** válasza:
15%
Azt hiszed attól h nem írsz ide majd elhisszük a mesédet hogy a párocskáddal és a beteg családoddal élted az idillt? :)
2023. dec. 24. 17:36
 17/21 anonim ***** válasza:
9%
Nagyon ügyes vagy hogy karácsonykor is rám tudsz állítani néhán pontozó csicskát :) Legyen csak ennyi az életed!
2023. dec. 24. 23:42
 18/21 anonim ***** válasza:
86%

Kicsit mintha zavart éreznék az erőben. Tehát karácsony napján gyűlölködni és másokat rágalmazni az szerinted teljesen helyénvaló cselekedet, de amikor ez az embereknek nem tetszik és lepontozzák, az már kifejezetten aljas és élettelen viselkedés lenne?

A kérdésem költői. De annyit elmondhatok, hogy szerintem se a stílus, se a tartalom nem megfelelő arra, hogy megkedveltesd magad az emberekkel. És máris megkapod a választ a lepontozások kapcsán.

2023. dec. 24. 23:59
 19/21 anonim ***** válasza:
9%
Nem rágalmazok hanem pont igazat írok :)) Ha nem tudod kiről és miről van szó minek szólsz hozzá? Írta más is hogy volt hozzá szerencséje. nem én vagyok az egyetlen aki így gondolja. Érdekes amíg nem állított rám csicskákat (vagy nem pontozott le ő maga) jó %-on álltam mert egyetértenek velem emberek akik szintén ismerik.
2023. dec. 25. 00:06
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Tök normális karácsonykor magadban fröcsögni itt 5 kommenten át (a többit csak azért nem számolom, mert azokra kaptál direkt reakciót)! :D És még azt hiszed, hogy te vagy az értelmes és el fogsz érni bármit is.
2023. dec. 25. 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!