Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után miért ne érdemelné meg hogy valaki belerondítson a karácsonyi idilljébe?
Figyelt kérdés
Mérhetetlenül hazug nő aki nemcsak az én életem tette tönkre hanem másokét is lépten nyomon próbálja. Az egész családja is olyan mint ő. Eljátszák az összetartó családot,mennek a szép mosolygós képek a social mediára közben meg rohadnak belül. De ha azt mondom hogy csak megejtenék egy telefonhívást vagy ott lennék a kapucsengőnél akkor még a saját haverom szerint is én vagyok a beteg és bűnöző. Pedig nem veszélyezetetek semmi. Ha azt mondják tűnjek el akkor eltűnök szóval semmi bűncselekmény nem állja meg a helyét. Csak szeretném hogy a nagy képmutatásban legalább legyen egy-két kellemetlen percük. Hogy a fejükben járjak. Hogy a nőnek kicsit azt az érzetet adjam hogy nem kontrollál mindent és következményei vannak a cselekedeteinek. Kicsit emlékezzen hogy velem mit csinált egyszer a szeretet ünnepén amikor azt mondta hogy szeret. És egyszer talán amikor már minden összeomlik körülötte akkor legalább forduljon meg a fejében hogy a bocsánatomat kéri...2023. dec. 24. 09:45
21/23 A kérdező kommentje:
Ha akkora senki vagyok akkor miért van az hogy a párja se bízik meg benne? :) Írtam neki üzenetet amiben nyugodt fogalmazással elmeséltem neki mit csinál az oldalon a menyasszonya. A saját nevével nem mert válaszolni csak egy röhögő fejet de kamu névről nagyon érdeklődő lett. Annyira tart tőle hogy nem mert válaszolni :)) Most karácsonykor is velem beszél és mesélte hogy eddig csak sejtette hogy más után nézelődik. Hálás lesz még nekem. Lesz ő még sorstársam.
2023. dec. 24. 17:26
22/23 anonim válasza:
#21! Itt egyszerre 3 egymásnak ellentmondó állítást írtál.
1. Nem válaszolt.
2. Kamu névről írt.
3. Most is veled beszélget.
Ne igyál már többet. Valószínűleg inkább jót röhögnek rajtad. Ha a pasi hinne a te téveszméidnek, már lett volna ideje kidobni az elmúlt 10 évben.
Mondd már meg nekem, miért kellett kiszöknöd a pszichiátriáról?
23/23 anonim válasza:
Ezt bízd a sorsra. Mert mindenki azt kapja, amit megérdemel, ő is meg fogja kapni, amit megérdemel, nélküled is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!