Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek után miért ne érdemelné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után miért ne érdemelné meg hogy valaki belerondítson a karácsonyi idilljébe?

Figyelt kérdés
Mérhetetlenül hazug nő aki nemcsak az én életem tette tönkre hanem másokét is lépten nyomon próbálja. Az egész családja is olyan mint ő. Eljátszák az összetartó családot,mennek a szép mosolygós képek a social mediára közben meg rohadnak belül. De ha azt mondom hogy csak megejtenék egy telefonhívást vagy ott lennék a kapucsengőnél akkor még a saját haverom szerint is én vagyok a beteg és bűnöző. Pedig nem veszélyezetetek semmi. Ha azt mondják tűnjek el akkor eltűnök szóval semmi bűncselekmény nem állja meg a helyét. Csak szeretném hogy a nagy képmutatásban legalább legyen egy-két kellemetlen percük. Hogy a fejükben járjak. Hogy a nőnek kicsit azt az érzetet adjam hogy nem kontrollál mindent és következményei vannak a cselekedeteinek. Kicsit emlékezzen hogy velem mit csinált egyszer a szeretet ünnepén amikor azt mondta hogy szeret. És egyszer talán amikor már minden összeomlik körülötte akkor legalább forduljon meg a fejében hogy a bocsánatomat kéri...

2023. dec. 24. 09:45
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Majd magyarázkodj a rendőröknek, hogy szerinted nem történt bűncselekmény. :)
2023. dec. 24. 09:49
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te beteg vagy. Éld a saját életedet ahelyett, hogy másokat zaklatnál.
2023. dec. 24. 09:51
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Menjél, legalább nevetnének egy jót, hogy mekkora hülyék vannak.
2023. dec. 24. 09:52
 4/23 anonim ***** válasza:
88%
Karacsonykor szakitott veled? Ez gyakori sajnos.
2023. dec. 24. 09:57
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

El tudom képzelni, milyen óriási bűne volt. Meg mert szabadulni szerencsétlen egy pszichopatától.

Ahogy #1 írja. Lehet, inkább neked lesz mas karácsonyod, mint tervezted, bár, ha ez a legjobb program, amit el tudsz képzelni, karikor, akkor úgy sincs már lejjebb.

2023. dec. 24. 10:01
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

"nemcsak az én életem tette tönkre"

Mit tette, amiről úgy érzed, hogy tönkretette az életedet?

"Hogy a fejükben járjak. Hogy a nőnek kicsit azt az érzetet adjam hogy nem kontrollál mindent és ..."

Ha nekiállnál bármilyen formában zaklatni, akkor pont te szolgáltatnál neki bizonyítékot arra, hogy ha mindent nem is, de téged még mindig ő kontrollál.

Ha azt látja, hogy te nem azzal vagy elfoglalva, hogy a saját karácsonyodat hogyan tegyed széppé, és a saját életedet hogyan tegyed szebbé és jobbá, hanem azzal, hogy hogyan próbálj "belerondítani" az ő karácsonyába, és hogyan állj bosszút a feldolgozatlan sérelmeid miatt, akkor azzal pont azt mutatnád meg neki, hogy mekkora hatalma van még feletted.

2023. dec. 24. 10:45
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
És az ilyen emberek csodálkodnak, hogy elhagyják őket...
2023. dec. 24. 11:03
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Felőlem menj 😅. Max elvisznek. Amúgy se hiszem hogy aki ilyen azt nagyon megrázná a te bajod meg hogy odamész...lehet együtt ki is röhögnek.

N 31

2023. dec. 24. 11:38
 9/23 A kérdező kommentje:
Tönkretette mondjuk az életem vszeg örökre. Többször is hagyott ártani magamnak mikor tudja, megmondtam neki hogy egyetlen tollvonással vethet véget a huzavonának. Csak kérjen bocsánatot és ismerje el a tetteit. De 2x is otthagyott életveszélyben és még röhögött is volna ha meghalok. Nem tudok a boldog karácsonyommal foglalkozni amikor nincs senkim és 1 napja jöttem k a pszichiátriáról ahová miatta kerültem be... meg amikor eszembe jut hogy az egyetlen közös karácsonyunkon cserben hagyott. Vígan karácsonyozott a családjával akik kijelentették hogy sose tehetem be a lábam a házukba mert nem vagyok rá méltó. Én voltam a párja de ő simán elfogadta ezt és ment vigyorogva karácsonyozni ezekkel az emberi hulladékokkal miközben én fulladozva kaptam a sírás rohamokat egyedül a szobámban.
2023. dec. 24. 14:25
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Ja, aki 13éve nem mentett meg, amikor öngyilkossággal zsaroltad?

Úgy látom, ez most se jött be. Eljátszhatod hetente is, sose fog. Csak azt nem értem, miért engedtek ki a pszichiátriáról? Egyértelműen oda való vagy. Vagy kiszöktél?

Nem ő tette tönkre az életed, hanem te. Aki 13 év alatt nem tud túllépni egy szakításon, annál komoly mentális gond van, amiről nem egy másik ember tehet.

2023. dec. 24. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!