Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után miért ne érdemelné meg hogy valaki belerondítson a karácsonyi idilljébe?
El tudom képzelni, milyen óriási bűne volt. Meg mert szabadulni szerencsétlen egy pszichopatától.
Ahogy #1 írja. Lehet, inkább neked lesz mas karácsonyod, mint tervezted, bár, ha ez a legjobb program, amit el tudsz képzelni, karikor, akkor úgy sincs már lejjebb.
"nemcsak az én életem tette tönkre"
Mit tette, amiről úgy érzed, hogy tönkretette az életedet?
"Hogy a fejükben járjak. Hogy a nőnek kicsit azt az érzetet adjam hogy nem kontrollál mindent és ..."
Ha nekiállnál bármilyen formában zaklatni, akkor pont te szolgáltatnál neki bizonyítékot arra, hogy ha mindent nem is, de téged még mindig ő kontrollál.
Ha azt látja, hogy te nem azzal vagy elfoglalva, hogy a saját karácsonyodat hogyan tegyed széppé, és a saját életedet hogyan tegyed szebbé és jobbá, hanem azzal, hogy hogyan próbálj "belerondítani" az ő karácsonyába, és hogyan állj bosszút a feldolgozatlan sérelmeid miatt, akkor azzal pont azt mutatnád meg neki, hogy mekkora hatalma van még feletted.
Felőlem menj 😅. Max elvisznek. Amúgy se hiszem hogy aki ilyen azt nagyon megrázná a te bajod meg hogy odamész...lehet együtt ki is röhögnek.
N 31
Ja, aki 13éve nem mentett meg, amikor öngyilkossággal zsaroltad?
Úgy látom, ez most se jött be. Eljátszhatod hetente is, sose fog. Csak azt nem értem, miért engedtek ki a pszichiátriáról? Egyértelműen oda való vagy. Vagy kiszöktél?
Nem ő tette tönkre az életed, hanem te. Aki 13 év alatt nem tud túllépni egy szakításon, annál komoly mentális gond van, amiről nem egy másik ember tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!