Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek után miért ne érdemelné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után miért ne érdemelné meg hogy valaki belerondítson a karácsonyi idilljébe?

Figyelt kérdés
Mérhetetlenül hazug nő aki nemcsak az én életem tette tönkre hanem másokét is lépten nyomon próbálja. Az egész családja is olyan mint ő. Eljátszák az összetartó családot,mennek a szép mosolygós képek a social mediára közben meg rohadnak belül. De ha azt mondom hogy csak megejtenék egy telefonhívást vagy ott lennék a kapucsengőnél akkor még a saját haverom szerint is én vagyok a beteg és bűnöző. Pedig nem veszélyezetetek semmi. Ha azt mondják tűnjek el akkor eltűnök szóval semmi bűncselekmény nem állja meg a helyét. Csak szeretném hogy a nagy képmutatásban legalább legyen egy-két kellemetlen percük. Hogy a fejükben járjak. Hogy a nőnek kicsit azt az érzetet adjam hogy nem kontrollál mindent és következményei vannak a cselekedeteinek. Kicsit emlékezzen hogy velem mit csinált egyszer a szeretet ünnepén amikor azt mondta hogy szeret. És egyszer talán amikor már minden összeomlik körülötte akkor legalább forduljon meg a fejében hogy a bocsánatomat kéri...

2023. dec. 24. 09:45
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nemcsak 13 éve hanem most se. Pedig lett volna lehetősége rá. Tudatosan döntött úgy hogy hagy meghalni és nem lép közbe. Ez rég túl mutat a szakításon. Érdekes érdekes... Más is felfedezte hogy milyen és másnak is feltűnt hogy gyakorlatilag minden mondata jól megtervezett aljas mocskos hazugság... Független személőknek is feltűnt hogy gázos és nincs semmiféle normális lelke és boldog élete kapcsolata mert nem is képes szeretni!
2023. dec. 24. 14:48
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

#11! Figyelj, orvos mit mondott? Most se fog "megmenteni", mert nem a védőangyalod. Semmi közöd hozzá. Van saját élete, nem azért él, hogy a te hülye zsarolásaidnak ugráljon. Te ezt azért nem vagy képes belátni, mert beteg vagy. Nem kicsit, nagyon.

Átlát a hazugságaidon, mindenki látja, hogy most se akartál meghalni, hisz élsz és naponta írod ki az újabb f@szságaidat. Te egyedül csak uralkodni akarsz rajta a manipulációiddal, de nem fog menni, mert nem vevő rá.

Akinek feltűnt, hogy "gázos", egyetlen egy ember volt, valószínűleg te egy másik profilról. Mindenki másnak az tűnt fel, hogy te vagy gázos, de nagyon. Örülj neki, hogy ilyen türelmes és még mindig nem jelentett fel!

2023. dec. 24. 15:05
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
😂😂 Találj már valami hobbit vagy nem tudom, ez a vergődés unalmas.
2023. dec. 24. 15:06
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

9

Nem voltál életveszélyben.

2023. dec. 24. 15:44
 15/23 A kérdező kommentje:

De igen életveszélyben voltam és nem sokon múlott. Legközelebb meg is teszem.

A másik ember rohadtul nem én voltam mivel maga a nő is beismerte hogy ismerkedett vele a párja mellett és még össze is hazdozott róla mindent hogy mentse magát :D

2023. dec. 24. 16:01
 16/23 A kérdező kommentje:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb.. Itt is felismerte a személyleírásom alapján más is :) De védjétek csak. A sorozatgyilkosokat is sokan védték a végsőkig hogy degát milyen rendes :))) így működnek ezek a métely emberek.
2023. dec. 24. 16:05
 17/23 A kérdező kommentje:
Most sincs annyi gerince hogy ide merjen írni mert tudja hogy már nem tudja magát megvédeni mert akik védik azok nem iserik és akivel hónapokig ismerkedett az meg az én véleményem mellett áll :) össze fog egyszer omolni a vár amit felépített és ettől rohadtul fosik.
2023. dec. 24. 16:06
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Csakhogy a csaj nem sorozatgyilkos, te viszont súlyos elmebeteg vagy.

"Legközelebb meg is teszem."

Ok.várjuk, de most szólok, hogy a csaj akkor is le fogja sz@rni, meg mindenki más is. Aztán úgyse sikerül, csak a pofád nagy.

"Most sincs annyi gerince hogy ide merjen írni"

Baszki, karácsony van. A szeretteivel ünnepel, nem a 13 évvel ezelőtti elmebeteg exe picsogását olvasgatja gyakorin. Hú, de durva!😂

2023. dec. 24. 16:13
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
10 éve nyirod ki magad kb...
2023. dec. 24. 16:32
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Már a sokadik kérdést írod ki erről, de téged egy napja engedtek ki a diliházból.. aha. Esetleg megszöktél, ha meg tényleg valaki ilyen mentális elmebajjal kiengedett téged, az adja vissza a végzettségét, mert nem való oda, ahol van.

Kizárólag TE vagy felelős a saját döntéseidért! Igen azért is, ha öngyilkos leszel. Nem, nem az exed lesz a hibás érte, hanem TE. Senkinek a világon nem kötelessége a te kis lelkedet ápolgatni. Ha öngyilkos akarsz lenni, hát hajrá, de érdekes most is itt jártatod a pofád, egyértelmű h csak érzelmi zsarolni akarsz, ami ritka gusztustalan jellemre utal! Óriási különbség van aközött, hogy valaki olyan külső körülmények áldozata, ami miatt életveszélybe kerül, (mint pl elüti egy autó, mert nem áll meg a zebrán) és aközött, hogy valaki képtelen túllépni az exén és tudatosan ki akarja oltani a saját életét. Aki hülye, hát haljon meg, de ezt az undorító lelki zsarolást fejezd szépen be, látod h senkit nem érdekel.

2023. dec. 24. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!