Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek volt valami baj a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek volt valami baj a pasival? Lehet hogy rossz az ágyban?

Figyelt kérdés

Elkezdtem ismerkedni egy pasival kB egy hónapja, nagyon az esetem volt, nagyon tetszett, ezen felül volt nagyon kedves, udvarias, minden ami kell.. Randi után levezetett 400km hogy este biztosan eppsegben érjek haza.. Nekem nagyon jól esett vele lenni, de elkezdtunk beszélgetni egymás előéletérol is, volt egy csaj akivel lefekudt viszont elmondása szerint egy gleccser hozzá képest egy meleg homokos tengerpart.. Tehát nagyon passzív, hideg volt vele miután lefekudtek, ezért szétmentek.. Másik lányrol akiről beszélt őt elvitte nyaralni ahol 2 nap után nem akart vele lefekudni a csaj.. Namármost a mi történtunk odáig tartott hogy hazahozott és még 3 napig szerintem viszonylag jól elbeszelgettunk és nekem nagyon jó érzés volt vele beszélgetni is.. Viszont azt mondta hogy túl sokat beszélgetünk úgy hogy nincs semmi, ezért le is tiltott befejeztuk az egészet, de nem is hívott sehova, pedig én erre vártam..

Amire gondolok, hogy nem tetszhettem neki, mivel a lány akiről elsőre beszélt és számára szép volt egy 160centis de 80 kilós agyon tetovált lány, ég és föld hozzám képest.. Én kecsesen vékony, izmos vagyok, mindig dicsérnek hogy szép vagyok, és szeretem is magam, viszont nagyon csalódott vagyok hogy neki nem tetszettem..

A másik, hogy mivel mind a két lány szex után lett vele hideg, lehet hogy nagyon szerencsétlen vízszintesben!? Igazából ennek a tudatnak eléggé örülnék, ha már nem lehetek vele.. Bár nem értem😔 vissza gondolva a randi alatt egyszer sem akart véletlenül se hozzám érni, nagyon nehezen viselem, hogy ennyire taszító lehettem számrára😔 küldtem neki smink, filter nélküli képet, azon tetszettem neki, és nincs nagy különbség a való életbeni énemhez, de úgy hiszem képen mindenki más, de szembetűnő változás nem volt..

2023. dec. 23. 00:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Te komolyan mit sajnálsz ezen?

Örülj neki hogy nem történt semmi és még előtte lépett le. Utána is ez lett volna.

2023. dec. 23. 06:52
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Sok pasi hiszi azt ha megtesz vmi szivességet cserébe szexszel kéne kifizetni.

Neki mèg a beszélgetés is csak szívessèg ezek szerint.es mivel nem kapott szexet akkor nem beszelget veled.

Semmit nem ért a nőkhöz.

2023. dec. 23. 07:04
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyenek azért nem kezdeményeznek mert az felelősség.

Volt ilyenem. Nem kezdeményezett, már azt hittem hogy b.zi. Erre 3 hónap után lett valami … utána el-el eltűnt .

Na és akkor dobta be a kártyát: “te akartál szexelni”.

Ha a pasi nem kezdeményezi , attól még lehet hogy csak a felelősséget akarja rád hárítani , amikor majd ő kitáncol.

2023. dec. 23. 09:04
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

A sztorid alapján ne bánd, hogy eltűnt, inkább örülj neki!🙂

Ez a 400km eset is túlzás szerintem, meg egy kapcsolat ilyen kezdeti stádiumában az expartnerekkel történt testi dolgokról mesélni is, legalábbis az én ízlésemnek nem tetsző...

2023. dec. 23. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!