Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek volt valami baj a pasival? Lehet hogy rossz az ágyban?
Elkezdtem ismerkedni egy pasival kB egy hónapja, nagyon az esetem volt, nagyon tetszett, ezen felül volt nagyon kedves, udvarias, minden ami kell.. Randi után levezetett 400km hogy este biztosan eppsegben érjek haza.. Nekem nagyon jól esett vele lenni, de elkezdtunk beszélgetni egymás előéletérol is, volt egy csaj akivel lefekudt viszont elmondása szerint egy gleccser hozzá képest egy meleg homokos tengerpart.. Tehát nagyon passzív, hideg volt vele miután lefekudtek, ezért szétmentek.. Másik lányrol akiről beszélt őt elvitte nyaralni ahol 2 nap után nem akart vele lefekudni a csaj.. Namármost a mi történtunk odáig tartott hogy hazahozott és még 3 napig szerintem viszonylag jól elbeszelgettunk és nekem nagyon jó érzés volt vele beszélgetni is.. Viszont azt mondta hogy túl sokat beszélgetünk úgy hogy nincs semmi, ezért le is tiltott befejeztuk az egészet, de nem is hívott sehova, pedig én erre vártam..
Amire gondolok, hogy nem tetszhettem neki, mivel a lány akiről elsőre beszélt és számára szép volt egy 160centis de 80 kilós agyon tetovált lány, ég és föld hozzám képest.. Én kecsesen vékony, izmos vagyok, mindig dicsérnek hogy szép vagyok, és szeretem is magam, viszont nagyon csalódott vagyok hogy neki nem tetszettem..
A másik, hogy mivel mind a két lány szex után lett vele hideg, lehet hogy nagyon szerencsétlen vízszintesben!? Igazából ennek a tudatnak eléggé örülnék, ha már nem lehetek vele.. Bár nem értem😔 vissza gondolva a randi alatt egyszer sem akart véletlenül se hozzám érni, nagyon nehezen viselem, hogy ennyire taszító lehettem számrára😔 küldtem neki smink, filter nélküli képet, azon tetszettem neki, és nincs nagy különbség a való életbeni énemhez, de úgy hiszem képen mindenki más, de szembetűnő változás nem volt..
Hát nem biztató hogy kibeszéli az exeit. Elvisz valakit nyaralni és az illető hölgy második nap már nem akar szexelni? Hmm. Pedig gondolom nem azért vitte hogy utána ne használhassa a saját igényeire.
Ha engem kérdeznél, szerintem nem normális az ürge!!!
Emberek vagyunk , nem gépek hogy most elővesz a polcról 6 napon keresztül és használ….
Ezt mind elmeséli majd az utánad következő csajszinak is, csak te is ott leszel a felsorolásban.
"Levezettem érte 400 km-t, és le se szopott."
Azért mesélte el neked ezeket, hogy így hátulról megkerülve a témát tudassa veled, hogy baszni akar.
Tetszettél neki, de hidd el, hogy egy dugás után ugyanúgy letiltott volna. Nem a lányok lettek vele hűvősek, hanem ő velük, csak sajnáltatja magát a görény. A szex is olyan lett volna vele, hogy hozzád csak addig ér, míg fogja az oldalhájad, míg lovagolsz rajta.
Be akart csak etetni, te pedig megetted a csaliját. Ez az a típus, aki előbb beléd beszél egy kis bizalmat, aki megmutatja, hogy mekkora ő egy trófea. Nem csak testileg, de érzelmileg is kihasznál, aztán mint a használt gumit a farkáról, úgy penderít téged is.
Megértem, hogy sérti az egódat, de nem kéne ezen a palin ennyit pityeregni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!