Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy szinte az összes fenyegető, bántalmazó férfi mögött egy még durvábban bántalmazó nő áll?
Sok történet szöget ütött már a fejembe. Mindig hidegzuhany volt számomra amikor kiderült egy férfiról hogy erőszakos vagy egy nőről hogy bántotta a saját párja. De néha olyan beteg szituációkat látni ami a feje tetejére forgatja az egész témát. Egyik nap pont az oldalon is volt egy csak sajnos törölték. Elég mélyen érintett. Arról volt szó hogy a nő simán érzéketlen volt a volt párja halála iránt, nem nyújtott segítséget amikor tehette volna és azt állította hogy a pasi megerőszakolta. A jelenben se fejlődött mert simán hagyta megint segítség nélkül és esélyes hogy a pasi már halott. Látszott hogy a pasi van abban a helyzetben hogy évtizedes sebet szerzett a nő pedig vígan éli az életét és miközben elvileg boldog odament még utoljára takonnyá alázni a csávót. Több ember is leleplezte hogy furfangosan manipulatív bántalmazó. Akkor nem lehet hogy a csávó beteg viselkedését ő provokálta ki vagy netán ő betegítette meg évtizedekre?
Jó ötlet mindig mindent a nőnek elhinni? Mesélhetnék még több történetet csak ez pont ezen az oldalon történt és friss, lehet sokan látták is.
14!
Felteszed a kérdést aztán parancsokat osztogatsz.
Majd a modik foglalkoznak a kérdéseikkel, nem a mi dolgunk.
15!
Te vagy a másik pasi. Ha te normális vagy akkor miért foglalkozol velük még mindig?
Nem én egyik se vagyok. Én egy teljesen meghökkent kívülálló vagyok.
A téma pedig túlmutat személyes drámán mert egy egész társadalmi jelenségnek a tünete hogy egyáltalán létezhet ez a szituáció. Ez a nagy baj.
Igenis fontos beszélni róla mert egyenként kell fellépni a kártékony romboló elemek ellen és minél több embernek kell más kárán tanulni és felvértezni magát az ilyen tragédiák ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!