Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem kiábrándító, hogy a barátomnak 0 a tűrőképessége? Más nő, hogyan reagàlná ezt le?
Tökmindegy hogy varraton vagy belenyilaló fájdalmon van a sírás. Az a lényeg hogy neki most támogatás kellene (lelki dolgok miatt) erre te itt hisztikézel a hányós vírusodon...
Kicsit gondolkozz el magadba, miért viselkedsz így?
Miért veszed magadra ennyire ezt a mártír szerepet?
Miért nem lehetne úgy kezelni, hogy szeretlek kicsim, elképzelni sem tudom min mész át, de most én sem vagyok jó passzban. Most éljünk túl napjaink vannak, de elmúlik!
Nem tudlak úgy ápolni mint megérdemelnéd, és tudom te sem tudsz úgy gondoskodni rólam ahogy most jól esne.
Miért jobb ehelyett pocskondiázni, hisztizni, és mártírkodni?
Ha még nem is ilyen kifinomult az EQ-d akkor is lehetne benned annyi hogy faxom szarul vagyok én is hagyjuk egymást... neeem ehelyett azon rinyálsz hogy nincs kinyalva a popód. És felháborodsz a pasidon.. szereted te egyáltalán?
A nagy vírusod meg hányásaid közepette inkább pihenj, ne itt nyekeregj. Úgy tűnik, nem egymásnak vagytok teremtve, mindkettőtöket hidegen hagy a másik nyűgje, egy élmény lehet az a kapcsolat, amiben ti vagytok.
Senki nem kötelez a főzésre, meg hogy körbeugráld.
Helyetted szégyellem magam,Kérdező!
Számomra a minimum lenne,hogy megkérdezem a páromat,mit szeretne,mire van szüksége...
Csak ugye nem mindenki szerelemből van együtt a másikkal.
Jézusom, kérdező, te nem vagy normális.
Hisztizel egy menzin, ami TERMÉSZETES dolog, őt ellenben műtötték, ami NEM az.
A pasid helyében szakíts még holnap :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!