Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem kiábrándító, hogy a barátomnak 0 a tűrőképessége? Más nő, hogyan reagàlná ezt le?
Az én párom is pont a másik véglet. Múltkor leesett a platóról, teljesen összetörte magát, majd visszaállt befejezni amit elkezdett. Ez sem sokkal jobb. Viszont valahol megértem a kérdezőt is, volt ilyen családtagom.
Elhiszem hogy műtötték, de minél jobban elhagyja magát, annál nehezebb a gyógyulása.
Császáros szülésem volt, ott sem hagytak minket pihenni. Amikor hazamentem 2 nap múlva, onnantól megint ott volt a háztartás, plusz a baba is.
Azt írtad hogy lent műtötték, ami nekem azt jelenti hogy a férfiasságával kapcsolatos (here). Lehet hogy fizikailag már jobban tudna lenni, de lelkileg még adj időt neki.
(Az én férjemet 6 evésen műtötték és még mindig összeszorult gyomorral beszél róla ha szóba kerül)
Igen empatikusabbnak kellene vele lenned. Viszont ami hisztit itt levágsz.. azóta fáj a fejed és hánysz, és nem alszol... pf..
Most egy hete nem körülötted forog a világ máris belebetegedsz, s undorító stílusban írsz a párodról. Miért csinálod ezt?
Nem fogok igazságot tenni, mert ebben nem hiszem, hogy lehet, távolról pláne nem. De ha jól értem, őt az egyik legérzékenyebb és lelkileg is legmegterhelőbb területen műtötték életében először, te meg azért vársz ápolást, mert menstruálsz?
Félre ne értsd, elhiszem, hogy rosszul vagy a menstruációtól, de egyrészt ez ilyen szinten nem normális, vizsgáltasd ki, másrészt komolyan úgy nem tudod megadni neki a törődést ebben az ijesztő helyzetben, hogy te egy havi rendszerességű menstruációtól dőlsz ki? Ő asszisztáljon neked minden hónapban egy olyan folyamathoz, aminek természetesnek kellene lennie (még egyszer mondom, ha elviselhetetlen, irány az orvos, mert nem kellene annyira annak lennie, hogy egy hétig hányj), de te akkor nem vagy képes kicsit törődöbb lenni, amikor őt a nemi szervével kapcsolatban műtik?
"Pedig énaludni sem tudok lassan 1 hete, ő meg jókat durmol. De én készüljek neki a karàcsonyra... Nem is szabadna főznöm sem, ki az a hülye aki beteg utàn eszik..."
Ki kötelez erre? Mártírkodsz. Engedd el az egészet, nem vagy köteles csinálni semmit. Ugyanúgy hisztizel, mint ő. Megérdemlitek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!