Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi sokszor néz egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi sokszor néz egy nőt, és nem csak addig amíg új jelneség egy munkahelyen, hanem évekig ez megy, hogy amikor alkalma van titokban bámulja, az jelenthet többet?

Figyelt kérdés

2023. dec. 16. 22:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Mert ot veszed csak eszre, es mar erzelmeket taplalsz iranta mikor nincs is koztetek semmilyen fajta komolyabb kontakt. Rengeteg helyen vannak szingli ferfiak, nem kellne a munkahelyre leszukiteni mindig a lehetosegeket.
2023. dec. 16. 23:26
 12/27 anonim ***** válasza:
75%

4 vagyok.

Lehet nem veszi magát észre, csak téged 😀

Gondolom blokkolja az, hogy nős, így ez egy ki nem élt vágya marad annyira nagyon, hogy közben pl. egy konkrét elutasítást sem kapott, mivel konkrét közeledést sem produkált - a konkrét elutasítás talán felrázná ebből, de idáig nem megy el a story. És közben elfeledkezik arról, hogy a külvilág és a kiszemelt nő számára látható az ő viselkedése. Nem veszi magát észre, mert a dilemmái, lelkiismerete, stb. lefoglalják.

Te mit reagálsz az ő nézésére? Téged ez zavar, jobb lenne ha abbahagyná? Vagy azt szeretnéd, hogy legyen már valami köztetek?

2023. dec. 16. 23:26
 13/27 A kérdező kommentje:
Az elején ignoráltam. Úgy csináltam mintha egyáltalán nem venném észre.Aztán ezt nehéz volt tartani, amikor olyan szituációk adódnak hogy egyszer-egyszer olyan helyekről bukkant elő váratlanul ahonnan egyáltalán nem vártam. Pl. ha én bementem egy ajtón egy helységbe akkor Ő pont akkor jött ki onnan és kb. 10 cm távolság volt köztünk igy (sokszor történt véletlenül ilyen helyzet) tehát ilyenkor nem nagyon tudtam elkerülni a szemkontaktust. Többször fogta meg a kezem "véletlenül" vagy többször jött nagyon nagyon közel amikor valamit mondania kellett a munka kapcsán, de ezek mellékesek. Tehát a kérdésedre válaszolva tudatosan igyekszem kerülni a szemkontaktust, de vannak olyan helyzetek amikor nem tudom teljesen elkerülni
2023. dec. 16. 23:54
 14/27 anonim ***** válasza:
13, szeretnéd, hogy legyen valami?
2023. dec. 16. 23:59
 15/27 A kérdező kommentje:
Hát így hogy tudatában vagyok annak hogy nős, egyáltalán nem szeretném.
2023. dec. 17. 00:08
 16/27 anonim ***** válasza:
54%
Otthon csapkodja ki rád a brét, és amikor bámul, akkor csak frissíti az emlékeket rólad.
2023. dec. 17. 07:13
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Baszki hadd lessen azért van a szeme, szard le, inkább ismerkedj szinglikkel!
2023. dec. 17. 09:41
 18/27 anonim ***** válasza:
51%
Figyelj már,ez akkor fog többet jelenteni,ha majd kettesben kávéztok vagy valami...Még akkor sem feltétlenül.Szerintem ébredj fel és járj nyitott szemmel!
2023. dec. 17. 12:38
 19/27 A kérdező kommentje:
Eléggé ébren vagyok :)) de köszönöm a "hasznos" tanácsot. Aki randira hív és van beszéd meg komunikáció az sem viselkedik ilyen megszálottan mint a fent említett ember. És persze nem írtam le mindent amik történtek. Én csak kíváncsi voltam hogy valaki volt-e hasonló szituációban.
2023. dec. 17. 13:14
 20/27 anonim ***** válasza:
A nok egy dolognak nincsennek tudataban, mar pedig abban hohy ok is meglennenel csalva.. amelyik ember eggyel mehteszi az tobbel is , ha nem csal meg akkor meh ki dob..
2023. dec. 17. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!