Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért keres 10 hónap után az ex?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért keres 10 hónap után az ex?

Figyelt kérdés
4 hónapig voltam vele kb, hétvégente találkoztunk, mert 100km-rel arrébb lakott, mint én. Lényeg, hogy én hagytam ott őt, mert hazudott, hogy az anyjával lakik és 3 testvérével, aztán később kiderült, hogy a volt pasijával lakik a volt pasija apja önkormányzati lakásába, persze a szüleiről nem mondott el semmit, próbáltam többször is normálisan kérdezni, nem mondta el, onnantól leszartam, de ugyanúgy a szemembe hazudott. Ja meg fullra ilyen elkényeztetett picsa volt, minden héten kocsival lejártam hozzá, elvárta hogy költsek rá, meg neki "van ilyen havi pénze" amit csak úgy adni kell neki ha vele vagy...érted mint egy kvának xD 80 ezret, mert hogy ő gyűjt a saját lakására későbbre. Ja mindezt azért, mert ő 25 évesen soha nem dolgozott és nem is fog, egyszóval másokon élőskodik. Most is azért lakott még a volt pasijával, kiszedtem a srácból, mert ő adja neki a havi pénzét, amikor a csajnak nincs senkije és nála lakik, mert ugye ott biztosít neki lakhatást. Na ugye erről később tudtam meg csak. Aztán olyanokat csinált még hogy egyfolytában nézte, hogy ha kimegyünk utcára vagy bárhova, hogy én miként viselkedek, hogyan jelenek meg stb, meg azt is nézte egyfolytában hogy hova- és kikre nézek rá. Tökre beteges. Akárhányszor találkoztunk, hotelszobába kellett menni, amit természetesen mindig én fizettem, sőt mindent is én fizettem. Utólag beláttam mekkora fasz voltam, azóta hála jó istennek boldog párkapcsolatban élek egy tökéletes lánnyal, aki csodálatosan szép. Ezt is megtudta és fenyegetett, hogy elmondja neki, mert utána közvetlen jöttünk össze, amikor ezt a libát ott hagytam. Letiltottam mindenhonnan is, az összes testvérét, ismerősét akin keresztül meg tud keresni. Írtam sms-ben hogy ne fenyegessen, ne zaklasson mert feljelentem, utána nem is volt semmi. Na de! 2 napja felhívott egy szám (már rég ki volt törölve a száma) fogalmam se volt ugye ki az. Rámköszön Szia! XY vagyok így boldogan szólva, aztán úgy tettem, mint ha rossz lenne a vonal és nem hallanám majd rányomtam a telót, utána szerencsére nem keresett. Szerintetek mit akart? Nem írtam, hívtam vissza, tehát nem üzentem meg neki hogy hagyjon békén, de szerintetek jó ötlet lenne elküldeni sms-ben hogy szálljon le rólam vagy hagyjam így annyiba az egészet? Beteg az elméje, azt sem értem egyáltalán miért volt meg még a számom neki. Igaz a neten megtalálja, de akkor is.
2023. dec. 15. 14:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%
Elfogyott a pénze. Mi a kérdés? Még egyszer hülyét akarsz csinálni magadból? Na ugye ...
2023. dec. 15. 14:14
 2/21 A kérdező kommentje:
Ja még annyit, hogy mondtam neki, hogy miért is ne dolgozna? Én is vállakozó vagyok, ugyanúgy dolgozok mint mások. Erre a válasz mi volt?! Ő nem lesz olyan csicska melós, mint az többi ember, ő soha nem fogja bepiszkítani a kezét és kb minden undorító neki az életben. Szemetelt is állandóan, undorító stílusa van, persze ugye ez nem egyből derült ki. Utólag már megbántam az egészet.
2023. dec. 15. 14:15
 3/21 anonim ***** válasza:
91%
Most őszintén, nem tök mindegy, hogy miért keresett? Állítólag boldog párkapcsolatban élsz, erre meg ide írsz ki a beteg exedről egy kis regényt, aki amúgy nem érdekel. 🤷🏼‍♀️
2023. dec. 15. 14:29
 4/21 A kérdező kommentje:
Persze nem érdekel, nem is akarok vele foglalozni, csak idegesít hogy miért keres engem, ez minden, értem? Nem akarom hogy utánam nyomozzon, zaklasson stb.
2023. dec. 15. 15:27
 5/21 anonim ***** válasza:
39%
Istenem válts telószámot és ne rakd ki netre! Lassúak vagy, látom.
2023. dec. 15. 16:00
 6/21 A kérdező kommentje:
Úgy látom nem nagyon érted a dolgot koma, nem tudom nálad szövegértési problémák vannak vagy csak bal lábbal keltél fel és kötekedhetnéked van? Vállalkozó vagyok és megtalálja a telefonszámom, természetesen le van tiltva.
2023. dec. 15. 16:14
 7/21 anonim ***** válasza:
76%
Mert tudja hogy még rá vagy izgulva, különben nem szidnád itt se ennyire.
2023. dec. 15. 18:42
 8/21 A kérdező kommentje:
Én már rég elfelejtettem, úristen milyen gondolatok, eszem megáll, azt hittem lesz valami normális válszadás, de mit is vártam volna ilyen odlaltól xD Rá izgulva, eridj már, tudnád kiről van szó, menekülnél😂 Tehát lényegre visszatérve, ha lehetne a memóriáját is kitörölném velem kapcsolatban.
2023. dec. 15. 20:55
 9/21 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam már hogy egy rendőr ismerősömet felhivom, hogy hívja már fel kicsit ráijeszteni, hogy tettem bejelentést hogy zaklat, hátha bejönne.
2023. dec. 15. 20:56
 10/21 anonim ***** válasza:
38%
Dehát engem a bank is többet zaklat évente mint az hogy téged évente egyszer felhív.
2023. dec. 15. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!