Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy egy 38 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy egy 38 éves férfi nem tud beszélni az érzéseiről, gondolatairól?

Figyelt kérdés

40 körüli nők, ti gyakran találkoztok ilyennel? Kérdezek és nincs válasz, csak néz...

Nem tudok mit kezdeni a helyzettel, el kell, hogy engedjem, csak az is nehéz.

2023. dec. 15. 13:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

20, nope, 13 éve vagyok párkapcsolatban a jelenlegi párommal, aki 6 éve a feleségem:D Be is bszna 17 évesen házasodni:D

19, és mik azok a tartalmak és karakterek amikről úgy gondolod érdemes mintát venni?

Lehet azért sem működk nálam, mert nem azzal van gondom, hogy ne ismerném széles spektrumát az érzelmeknek. Mert egyébként elég empatikus is vagyok, meg tényleg ha mások helyzetébe kell helyezkedni akkor úgy érzem tökre átérzem a dolgaikat. Csak ha engem ér inger, az vált ki nagoyn kevés érzelmi reakciót. Szóval elakad a dolog valahol, egyébként van is sejtésünk, hogy miért.

Ha elkezdek egy mintát követni, az csak mímelés lesz, mert tudom, hogy adott helyzetben mit sozkás érezni és eljátszom, hog yérzem... de valójában nem. Mint valami pszichopata:D Ezt szeretném elkerülni.

2023. dec. 15. 22:37
 22/23 anonim ***** válasza:

21# bocsi, és nem lehet hogy mégis pszichopata vagy?

Amúgy érdekes egy világ lehet a tied. Én most a leírtak alapján azt gondolom hogy ez inkább valami olyan eltérés benned, amit soha nem fognak tudni megjavítani. Mert ahogy mondtad, nem megjátszani szeretnéd az érzelmeket.

Az antidepresszánssal kapcsolatban az a véleményem egyébként, hogy az ezen nem fog segíteni, mert az is inkább pont az érzelmeket simítja el az emberben. Pontosan inkább olyanná tesz mint amilyen vagy.

Amúgy megkérdezhetem hogy például azt hogy tudod egy emberről eldönteni hogy őt kedveled vagy nem?

2023. dec. 30. 13:14
 23/23 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek a válasz: nem hiszem hogy a párodnak nincsenek érzelmei, szerintem vaj van a füle mögött, azért hallgat.

Basszus, a páromnak nekiszegezem a kérdést: "szeretsz te egyáltalán?", és csak néz???? Tudod mi a nagy helyzet? Nem akarja kimondani hogy nem!

2023. dec. 30. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!