Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 38 éves férfi célok, álmok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

38 éves férfi célok, álmok, vágyak nélkül, mit gondolsz róla?

Figyelt kérdés
2023. szept. 18. 11:18
 1/7 anonim ***** válasza:
63%

Sajnálom. Az embert is, meg a hozzáállásomat is. De a tartósan céltalan, kiégett emberek számomra nagyon nem szimpatikusak, nem szívesen vagyok velük baráti összejöveteleken sem.

Nem kellenek nagy vágyak. De valami kell. Hogy ne csak túléld a napokat.

2023. szept. 18. 11:22
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Igazából nem csodálkozom rajta, hogy olyan amilyen, mert valamit nagyon elcsesztek a szülei vele, mint jó pár mással is történik sajnos, vagy az a szomorú lehetőség, hogy nagyon gyenge akarata van, esetleg labilis, szerencsétlenségek érték és már feladta. Egyre rosszabb a világ így az emberek is azok, vagy depressziósak.
2023. szept. 18. 11:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
35-40közt van az első kapuzárási pánik, akkor teljesen normális, ha átmenetileg céltalannak érzi magát, viszont ha már 20éves kora óta töretlenül, na az siralmas
2023. szept. 18. 11:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem ítélem el, mert nem tudhatom, hogy mi történt vele, de nem érteném, hogy miért engem keres meg ezzel, amikor én nem tudnék neki segíteni.
2023. szept. 18. 11:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb embernek akinek a láthatósa, családja megvan nincsenek céljai már...
2023. szept. 18. 12:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem most annyi a célom, hogy jövő nyáron menjek tenerifére, ez elég?
2023. szept. 18. 14:22
 7/7 anonim ***** válasza:
6# igen
2023. dec. 30. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!