Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakivel kialakult egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakivel kialakult egy kölcsönös vonzalom, de egy idő után a másik úgy viselkedett, mint aki ezen túllépett, akkor mit csináltál?

Figyelt kérdés
2023. dec. 12. 11:37
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

Na vajon mit?

Egyik jobbra, másik balra. Nincs értelme a szócséplésnek, ha már valaki elhatározta magát, hogy túl lép, biztos okkal.

2023. dec. 12. 11:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Lemásztam róla.
2023. dec. 12. 12:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Távolságot tartottam, mert nő vagyok. Ha férfi lennék, és felmerülne bennem, hogy csak úgy csinál, mintha túllépett volna, de nem hinném, még egyszer utoljára beszélnék vele őszintén.
2023. dec. 12. 13:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Kapcsolatvan levo nok nekem ne incselkedjenek, foleg ga semmit nem akarnak.
2023. dec. 12. 14:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, ha csak vonzalom és nem történt semmi, akkor millió oka lehet, pl megunta hogy nem kezdeményezel, vagy ő nem mer, vagy van valakije stb..

Ha kapcsolat, akkor viszont legjobb lenne rákérdezni.

Nekem ha ilyen volt, hogy azt hittem összejövünk, de az illető behúzta a kéziféket, akkor sosem arra gondoltam hogy már nem érdeklem, hanem minden másra, én már csak ilyen naiv (nő) vagyok 🤭 De egyszer igazam lett, mert összejöttünk 🙂 Félreértett valamit, plusz nem igazán tudta hogy közeledjen.

2023. dec. 12. 15:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Pont ilyen helyzetben voltam most.Meguntam,hogy nem kezdeményez,úgyhogy úgy döntöttem nem fektetek bele több energiát.Szóval nem direkt lettem vele szemben közömbös, ha erre vagy kíváncsi.
2023. dec. 12. 21:54
 7/7 anonim ***** válasza:
6-os vagyok..hogy a kérdésre is válaszoljak,ha friss a dolog, akkor még tehetsz egy próbát a kezdeményezéssel, ha nem,akkor hagyd.
2023. dec. 12. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!