Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki volt fiatalkorotok legnagyobb celeb crush-ja?
Hu nekem elég sok volt, de talán Michael J Foxot, Colin Firth-t, és Robert Patrickot emelném ki így hirtelen xDDD
(Ha valaki nem értené: 30-as korosztály vagyok.)
90-es évek (80-ban születtem):
zenészek: Kurt Cobain, Axl Rose, Dave Gahan, fiúbandák tagjai (Take that, Boyzone, Backstreet boys)
színészek: Brad Pitt, Johnny Depp, Jason Priestley, Luke Perry, Jason Patric
modellek: Mark Wahlberg, Mark Vanderloo, Marcus Schenkenberg, Alain Gossuin, Albert Delegue, Cameron Alborzian, Jason Lewis, Werner Schreyer
Zac Efron (20-onéves vagyok)
De szerintem a válaszainkból is be lehet lőni nagyjából a korunkat. :D
Pff... 97-től (Nick Carter) máig (Pedro Pascal)?
Nem sorrendben:
Colin Firth, Orlando Bloom, Andy Roddick, Scott (5ive), az egész Westlife, David Boreanaz, James Marsters, Milo Ventimiglia, Ben Barnes, Aidan Turner, a többi nem érdekes, mert most látom, hogy fiatalkor.
Glenn Hughes (Deep Purple) és Jimmy Page (Led Zeppelin)
Kizárólag fiatalon, 20-as éveiben járó énjük tetszett, amíg fiatalok voltak. (Na jó, mai fejjel is tetszenek, de nem vagyok már beléjük zúgva.)
Page:
Hughes:
22 éves vagyok, de odáig vagyok a régebbi zenekarokért fénykorukból.
Az ízlésem meg pasikban… Ma is bejön a barna szem, a babaarc, a dús barna, hosszú haj és a szakáll/borosta…. ch, így jártam. :D
Pamela Anderson
Jó nő volt be jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!