Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkább feldob vagy elszomorít amikor összefutsz a szerelmeddel, akivel esélytelen bármi?
Mindkét érzés jelen van. Teljesen összezavart a srác.
Most viszont egy másik lány került képbe, emiatt tök szemét lett, meg unszimpatikusan viselkedik, ami az én életemet is megkönnyítette.
Nem akarom elkapkodni, de úgy érzem, el tudtam engedni, túl vagyok rajta. És sokkal könnyebb minden. Felszabadultam. Tudom, furi.
De jóérzés, kívánom,hogy ti , többiek is megtapasztaljátok, egész új energiákat ad ez a "kiszerelmesedés", totális függetlenség érzése:)
14, ez nagyon érdekes. Biztos rokonlelkek vagytok.
Erről beszéltetek már? Vagy csak annyira nyilvánvaló?
A találkozás elmondhatatlan érzés. Abban a rövid időben mintha másik dimenzióban lennék. Felér egy szeretkezéssel, ami köztünk kb esélytelen... Utána is egy darabig kitolódik ez az állapot.
Aztán egyre rosszabb a helyzet, mert csak az ürességet, a reménytelenséget érzem, és ez rosszabb mint nem is találkozni (főleg hogy házasként érzem ezt). Mégis reménykedem mindig.
Szóval fel is dob, el is szomorít, ez ilyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!