Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Inkább feldob vagy elszomorít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább feldob vagy elszomorít amikor összefutsz a szerelmeddel, akivel esélytelen bármi?

Figyelt kérdés
Örömmel tölt el ha látod, jó kedved lesz tőle vagy szomorú leszel, mert realizálod, hogy nem lehet vele semmi?
2023. dec. 11. 19:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#1 Így-így!
2023. dec. 12. 02:38
 12/17 anonim ***** válasza:
Mindkettő. Szeretem látni, megnyugtat a látványa. De ugyanakkor el is keserít, még az életkedvem is elmegy, amikor ő is elmegy.
2023. dec. 12. 06:42
 13/17 anonim ***** válasza:

Mindkét érzés jelen van. Teljesen összezavart a srác.

Most viszont egy másik lány került képbe, emiatt tök szemét lett, meg unszimpatikusan viselkedik, ami az én életemet is megkönnyítette.

Nem akarom elkapkodni, de úgy érzem, el tudtam engedni, túl vagyok rajta. És sokkal könnyebb minden. Felszabadultam. Tudom, furi.

De jóérzés, kívánom,hogy ti , többiek is megtapasztaljátok, egész új energiákat ad ez a "kiszerelmesedés", totális függetlenség érzése:)

2023. dec. 12. 06:45
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem van egy ismerősöm, akivel hihetetlen erős vonzalom alakult ki köztünk. De mivel volt párom, így nem lett belőle semmi. Amikor szakítottam, akkor meg már nem akartam. Barátok maradtunk, néha találkoztunk. Nem tudom, miért... :D Jó a társasága, hiába nem teszünk semmi olyat, ami túlmenne a barátságon. Ő is más állapotba kerül, meg én is, ha találkozunk. Mégsem tudom elképzelni, hogy egy pár legyünk. Szerintetek ez mi? 😅 Ráadásul van párja azóta, amit tiszteletben tartok.
2023. dec. 13. 17:10
 15/17 A kérdező kommentje:

14, ez nagyon érdekes. Biztos rokonlelkek vagytok.

Erről beszéltetek már? Vagy csak annyira nyilvánvaló?

2023. dec. 13. 18:28
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
14-es vagyok. Beszéltünk róla. Amikor bevallotta nem rég, hogy ugyanolyan hatással vagyok rá, mint mikor megismert és odavolt értem, akkor megijedtem, mert én is így érzek. Viszont valamiért úgy gondolom, hogy a párkapcsolat tönkre tenné ezt az egészet. Mármint, ha tovább lépnénk a barátságnál. Nagyon furcsa, picit ijesztő is számomra.
2023. dec. 13. 19:11
 17/17 anonim ***** válasza:
48%

A találkozás elmondhatatlan érzés. Abban a rövid időben mintha másik dimenzióban lennék. Felér egy szeretkezéssel, ami köztünk kb esélytelen... Utána is egy darabig kitolódik ez az állapot.

Aztán egyre rosszabb a helyzet, mert csak az ürességet, a reménytelenséget érzem, és ez rosszabb mint nem is találkozni (főleg hogy házasként érzem ezt). Mégis reménykedem mindig.

Szóval fel is dob, el is szomorít, ez ilyen..

2023. dec. 14. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!