Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Inkább feldob vagy elszomorít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább feldob vagy elszomorít amikor összefutsz a szerelmeddel, akivel esélytelen bármi?

Figyelt kérdés
Örömmel tölt el ha látod, jó kedved lesz tőle vagy szomorú leszel, mert realizálod, hogy nem lehet vele semmi?
2023. dec. 11. 19:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem latom, azert dolok a kardomba, ha meglatom, akkor azert.
2023. dec. 11. 20:01
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Háát, attól függ. Ha lepattintott, akkor inkább nem találkoznék vele. De volt például egy meleg ismerősöm, akit nagyon kedveltem, és akihez nagyon vonzódtam. Mivel tudtam, hogy önhibámon kívül zéró esélyem van nála, nekem jó volt találkozni, beszélgetni vele. Nem okozott fájdalmat.
2023. dec. 11. 20:07
 3/17 anonim ***** válasza:
55%
Senkit nem neveznek a szerelmemnek, akivel nem jottem ossze. Nem kell belehalni, mert egy ismeretlent szimpatikusnak lattal.
2023. dec. 11. 20:08
 4/17 anonim ***** válasza:
74%

Mint #1

Nem a szerelmem, de olyan vonzalom, ami az én életemben csak 10 évente egyszer jön. Eddig átlag heti 2 alkalommal biztos találkoztunk, most várhatóan 3-4 hétig biztos nem. Ezzel aztán el is lesz rontva teljesen az ünnepi időszak, igaz, már a múlt hónap óta bennem van, hogy de rossz lesz, megint egy karácsony egyedül, úgy, hogy nem lehetek együtt azzal, akire vágyom.

De akkor sem jobb, ha látom, mert hiába esélytelen bármi, attól még szemezget, mosolyog, lelkesen köszön, körülöttem sündörög... Mintha kést forgatnának bennem. Ennél még az is könnyebb lenne talán, ha levegőnek nézne.

2023. dec. 11. 20:10
 5/17 anonim ***** válasza:
64%

Is-is, legtöbbször egy érzelmi hullámvasút. Alapban feldob, főleg mert viszonylag ritkán találkozunk, de mikor látom hogy másra jobban figyel, vagy kedvesebb vele, lelkesebben köszön, az lelomboz.

Érdekes módon ha a feleségével van az nem annyira zavar, csak mikor kézenfogva andalognak.

2023. dec. 11. 20:27
 6/17 anonim ***** válasza:
Kérdező nektek miért nem lehet semmi? És a többieknek?
2023. dec. 11. 20:35
 7/17 anonim ***** válasza:
64%

#6 Nős, és úgy tűnik, nem kellek neki még egy alkalomra sem.

#4 voltam

2023. dec. 11. 20:55
 8/17 A kérdező kommentje:

Nekem sem szerelmem az illető, de egy olyan valaki, akivel van vonzalom köztünk.

Nem lehet semmi belőle, mert házas.

2023. dec. 11. 20:59
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Inkább fájdalmas, negatív érzés.
2023. dec. 11. 21:42
 10/17 anonim ***** válasza:
Ha még szerelmes vagy és a múlt fogságában rekedtél akkor elszomorít. Ha képes vagy saját magadon felülemelkedni és menni tovább akkor szimplán már csak nem érdekel.
2023. dec. 12. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!