Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl érzékeny vagyok, ha ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl érzékeny vagyok, ha ez elszomorít? 20L

Figyelt kérdés
A párommal már két éve együtt vagyunk, és mivel egyetemista vagyok, ezért meg szoktuk beszélni, nagyjából mikor érek haza, és akkor találkozunk. De neki szokása, hogy csak úgy bealszik, aztán hiába keresem, nem reagál, míg fel nem kel. (Nincs túlterhelve munkával, amikor nem dolgozik, akkor is megesik ez.) Engem ez bánt, mert én bármilyen fáradt is vagyok, ha tudom, hogy nagyjából mikor fog keresni, legalább egy ébresztőt állítok. :( Ez talán apró figyelmesség, de nekem mégis számítana, hiszen nem véletlenül beszéljük meg, kb mikortól érünk rá. Mondtam neki, hogy engem elszomorít ez, de tesz rá magasról.
2019. ápr. 14. 01:07
 1/1 anonim ***** válasza:
62%
Pasi... A pasiknak az evés, alvás szent dolog, és mindennél, mindenkinél fontosabb. Nekem nem volt olyan pasim, akinek ha volt 10 szabad perce, nem hasalt el azonnal, hogy aludjon egyet... És ha ez nem adatott meg nekik egy nap valami miatt napközben, már világvége volt. :)
2019. ápr. 14. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!