Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli ferfiak titeket elszomorit, hogy egyedul toltitek a valentin napot?
Figyelt kérdés
2014. febr. 14. 00:43
1/25 anonim válasza:
Engem inkább az, hogy a többit is.
2/25 anonim válasza:
Nem még csak eszembe sem jutott a dolog sőt ha a haverommal nem futok össze az utcán kezében 1 csokor virággal azt sem tudom ,h valentin nap volt kb ennyire érdekel....
3/25 anonim válasza:
Én mint szingli férfi, messziről lesz@arom a Valentin napot.
5/25 anonim válasza:
Dehogyis! Élvezem nézni, hogy mások mit össze nem szenvednek kedveskedés címszóval. :)
Szeretni mindig kell, nem 1 napig.
6/25 anonim válasza:
Engem ez a kérdés szomorít el.
7/25 anonim válasza:
Singularity !
fúúújci akkor ti langyuszok vagytok?? :O
8/25 anonim válasza:
ha szex közben nem ér össze a zacsijuk, akkor nem melegek
9/25 anonim válasza:
elszomorít ha egyedül töltök bármilyen napot
a valentin nap sem tér el ettől, egyáltalán nem teszek különbséget
hülyeség az egész, mitől más mint a többi? a többi napon nem szabad ennyire szeretni egymást? :D
akik szeretik egymást, máskor is tegyék ne csak valentinnapon
annyira értelmetlen dolog
10/25 anonim válasza:
Nem, mert a Béla nem olyan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!