Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is elszomorít az, ha egy elvileg nőnemű lény káromkodik, csúnyán beszél?
hát figyelj a helyzettől függ pl nekem tegnap írkált 1ik csaj ismi .. hát kb le okádtam a monitort pl h néz az ki h idézem "úgyis csak az érdekelte h meg b*szhat-e" így olvasva pff röhely .. meg amúgy is :P 1 normális beugatás stb az elfér :P de a b*szhat stb a férfiak előjoga 1más közt :P
19F
Engem eléggé. Az iskolában is (gimnázium) állandóan csak ezt hallom, hogy bmeg meg, hogy a kur*a életbe stb.. Sok olyat is ismerek aki 14 éves létére is állandóan káromkodik. Hát engem ez eléggé irritál.
Ja amúgy én nem káromkodom.
L/
Elvileg nőnemű lény?:D
Szerintem sem a nők, sem a férfiak szájából nem hangzik szépen a trágár beszéd. Néha kicsúszik az ember száján, akaratlanul is, de az más. Alapjáraton jobb lenne, ha úgy összességében az emberek normálisan beszélnének.
Mondjuk az én környezetem nem is ilyen.
Amit észrevettem, hogy ez a trágárság a tizenévesek körében nagyon el tud durvulni. Iszonyatos hallgatni is, mikor alig középiskolás diákok közönség előtt hangosan osztják egymást. Ez neveletlenségről, énkép zavarról, és tanulatlanságról árulkodik - szerintem. Azok az emberek használnak szinte minden mondatukban csúnya szavakat, akik nem tudják nagyon kifejezni magukat, töltelékszóként, meg persze az menő:S..és ez nem csak a nőket érinti.
na ja az állandó oknélküli bmeg kötőszó használat az csajoktól gáz:P persze ha stílusához hozzá fér és attól még jó fej és akárm ég szerethető is akkor egye kefe :P persze nem ártana ha mérsékelné magát :P tehát nem így:
hello b+ meg b+ jöttem b+ . b+
XD
19F
hát ez semmi.
az én sulimba ugy beszolnak egymásnak a csajok h pl k*rva ge*i meg pl megb*szlak anyád hátán.
egy másik pl amikor hallottam csajokat szünetben:
az egyik csaj hazudott a másik erre, de ha hazudsz akkor kiszopod a g*cimet?
amugy dettó én is hányok ha egy csaj káromkodik.
egy férfitol szerintem ezek a fenti szavak elmennek persze ez sem általánossággal, hanem inkább haverral beszéljen igy.
de ha egy csaj igy beszél attol már hányok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!