Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki jól táncol az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki jól táncol az tényleg ekkora előny tud lenni?

Figyelt kérdés

Nem gyakran járok ilyen helyekre, de minap volt egy srác a klubban kb 185-190 magas nem igénytelen de talán 20-30 ezer forint lehetett rajta összesen és ebbe a cipőjét is beleszámoltam. Vékony arcra hát férfiként nehéz véleményt mondani nem egy Brad Pitt inkább talán a cuki arc kategória de azért jobb volt az átlagnál.

A tánca nagyon nem betanult koreogrâfia volt persze voltak benne ilyen általam is ismert elemek de néha nagy mozdulatokar is tett volt hogy megőrülve csak rázta a testét kb meg a haverja akivel jött volt hogy viccből csapkodták tánc közben egymás seggét. Ez a sajátos tánc én azt gondoltam hogy sokaknál már átmehet a cringe határán, de eszek szerint nem.

Amikor kialakult a kör, aminek a közepében táncolnak az emberek oda ő is ment próbált valami nehéz mozdulatsort de nem sikerült neki, de akkor sem szégyellte el magát hanem beállt a körbe és bíztatta a mellette lévőt hogy menjen középre táncolni.

Több nem rossz csaj is táncolt vele volt akit eléggé le is tapizott de a csajnak nem volt ellenére. A nem csak szerintem 2 legjobb csajjal ugyan nem táncolt viszont ez a 2 csaj is nagyon nézte meg az egyik megfogta a haját és mondott neki valamit, szerintem bókolt valamit neki, mármint a jócsaj bókolt a srácnak

Mikor mi már indultunk akkor az egyik csaj a vállához bújva beszélgetett vele láthatóan jó hangulatban és a legjobb az egészben hogy senkit meg se hívott italra mert elég hangosan beszéltek és hallottam hogy mondja hogy le van égve és hogy a haverja tök jó fej hogy meghívta őt ide.

Most tényleg ennyivel megnő az esélyem, ha magabiztosan/jól táncolok? Vagy valószínű sokkal jobb képűbb volt a srác mint azt én férfi szemmel megállapítottam?

2023. dec. 11. 19:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván ha jól táncolsz akkor vonzó leszel, mert akkor jól mozogsz hétköznap is jó a testbeszéded.
2023. dec. 11. 20:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha valamiben jo vagy es azt meg is tudod mutatni, azt hivjak figyelemfelkeltesnek. Sokkal sikeresebb ismerkedesi forma a szia a mizunal.
2023. dec. 11. 20:12
 3/7 anonim ***** válasza:
21%
Én utálom a táncot és a zenét, nálam csak kieső lennél.
2023. dec. 11. 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Férfiak ne táncoljanak mert kva ciki😂😂
2023. dec. 11. 22:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Jól látod haver, a magabiztosság, a kisugárzás, a dinamikusság ezerszer többet ér mint a cipőd ára!
2023. dec. 12. 01:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha valaki jól táncol az előnyös is lehet.

Mondjuk az autószerelésben vagy a kert ásásban nem annyira, de sosem lehet tudni...🤣

2023. dec. 16. 22:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Mindegy csak ne legyenek púpos gnómok. Ha táncol legalább ott megmondják nekik hogy k. ciki hogy olyan púpos mint a quasimodo. Ott ki kell húznod magad, de sok izom mondjuk nem fog rádmenni, viszont ha csak kondizol akkor meg olyan béna kacsa mozgásod lesz. Legjobb a kettő együtt..
2023. dec. 16. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!