Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki jól táncol az tényleg ekkora előny tud lenni?
Nem gyakran járok ilyen helyekre, de minap volt egy srác a klubban kb 185-190 magas nem igénytelen de talán 20-30 ezer forint lehetett rajta összesen és ebbe a cipőjét is beleszámoltam. Vékony arcra hát férfiként nehéz véleményt mondani nem egy Brad Pitt inkább talán a cuki arc kategória de azért jobb volt az átlagnál.
A tánca nagyon nem betanult koreogrâfia volt persze voltak benne ilyen általam is ismert elemek de néha nagy mozdulatokar is tett volt hogy megőrülve csak rázta a testét kb meg a haverja akivel jött volt hogy viccből csapkodták tánc közben egymás seggét. Ez a sajátos tánc én azt gondoltam hogy sokaknál már átmehet a cringe határán, de eszek szerint nem.
Amikor kialakult a kör, aminek a közepében táncolnak az emberek oda ő is ment próbált valami nehéz mozdulatsort de nem sikerült neki, de akkor sem szégyellte el magát hanem beállt a körbe és bíztatta a mellette lévőt hogy menjen középre táncolni.
Több nem rossz csaj is táncolt vele volt akit eléggé le is tapizott de a csajnak nem volt ellenére. A nem csak szerintem 2 legjobb csajjal ugyan nem táncolt viszont ez a 2 csaj is nagyon nézte meg az egyik megfogta a haját és mondott neki valamit, szerintem bókolt valamit neki, mármint a jócsaj bókolt a srácnak
Mikor mi már indultunk akkor az egyik csaj a vállához bújva beszélgetett vele láthatóan jó hangulatban és a legjobb az egészben hogy senkit meg se hívott italra mert elég hangosan beszéltek és hallottam hogy mondja hogy le van égve és hogy a haverja tök jó fej hogy meghívta őt ide.
Most tényleg ennyivel megnő az esélyem, ha magabiztosan/jól táncolok? Vagy valószínű sokkal jobb képűbb volt a srác mint azt én férfi szemmel megállapítottam?
Ha valaki jól táncol az előnyös is lehet.
Mondjuk az autószerelésben vagy a kert ásásban nem annyira, de sosem lehet tudni...🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!