Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számotokra előny vagy hátrány hogy a férfiak kezdeményeznek?
Ez nekem ugymjnd bizonyítás hogy rám van állva én kellek neki, akar engem.
Aki nem kezdemenyez, sziamizukat ír, húzza a randirahóvást, csetelget, nekem csak azt bizonyitja h nem is kellek neki.
Kaocaolatban eleve csak az első alapoz bizalmat.
Megesett már hogy én kezdemenyeztem, de azokban a kapcsolatokban is végig nekem kellett tenni őérte, tartani a lángot, meg körbenyalni, és folyamat kint voltak fél lábbal.
Mindent összevetve aki 2 szalmaszálat se tesz értem, nálam = nem kellek neki eléggé, ha ossze is jönnénk lecserél megbizhatatlan.
Vag, szimplán sivárlelku nem erzelemgazdag nincs benne tűz ami hajtaná. Az is kizáro nálam. Az ilyen megalszik a tej a szájában tipus is mehet balra.
Volt egy pasi akiért a legtobb női praktikát taktikát be kellett vetnem, irto lassan lett szerelmes is belém, kellett a huzdmeg ereszd meg is, vért izzadtam, jártunk 3 évig asszem
Egy másik nő meg egy csettintéssel szedte fel!
Ugy gondolom en már nem fogom izzadni pasik miatt többet. Ha igazán akar vki engem, az magátol jön és marad, azért nem kell vertizzadni.
En ezt tanultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!