Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy hónapja szakítottunk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hónapja szakítottunk. Ezen a héten lesz a születésnapja,buta ötlet lenne őt felköszönteni?

Figyelt kérdés
Nem akarok már semmit tőle, amugyis van már barátnője. Ettől függetlenül arra gondoltam, hogy felköszönteném.
2023. dec. 11. 12:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
92%
Én felköszöntöttem anno az exemet, pedig fél évvel volt szakítás után a szülinapja. De így láttam jónak, különösen arra való tekintettel, hogy akkor lett 30. Amúgy az esetemben jól sikerült a felköszöntés, pozitívan vette az üzenetemet, de ugyanúgy nem beszéltünk utána. Én szakítottam. 28/N
2023. dec. 11. 13:10
 12/19 A kérdező kommentje:

Ő 35 éves lesz és ő szakított velem.

Mikor megtudtam, hogy lett új barátnője megbántva éreztem magam és lehet olyan dolgokat mondtam, amit nem kellett volna.

2023. dec. 11. 13:36
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Jujujujj akkor meg duplán NEM.

Nehogy felköszöntsd.

Csak azért köszöntenéd fel, hogy beszélgetésbe elegyedj vele.

Felzaklatott, hogy lett új barátnője egy hónap után, ami valljuk be nem túl nagy idő...

Az lenne a helyes, ha letiltanád és nem látnád miket tesz ki. Nem éreznél késztetést, hogy beolvass, rá írj, felköszöntsd akármi....

Fókuszálj magadra. Ő sem várná ebben az esetben, hogy írj.

Fáj az egódnak, hogy szakított veled meg hogy ő előbb tovább lépett, mint te.

2023. dec. 11. 13:43
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
12# Ebben az esetben én sem javaslom hogy felköszöntsd. Próbáld elfelejteni..
2023. dec. 11. 13:55
 15/19 A kérdező kommentje:

Kétt és fél hét után lett barátnője, de igazából már lényegtelen. Már akkor kitöröltem minden honnan. Ő meg követ innstan.

Tényleg nem beszélgetni szeretnék vele és nem is veszekedni, csak csupan egy köszöntés lenne, de valóban igazatok van. Tök hülyeség lenne. Nincs semmi értelme.

Talán azért jutnak eszembe ilyen apro gesztusok felé, mert emlékek jutnak eszembe, még a szülinapjáról is, mert erről is beszéltünk.

Köszönöm a tanácsokat, próbálom elfelejteni. Az egómnak tényleg rosszúl esett, főleg, hogy a csaj 22 éves.

2023. dec. 11. 19:04
 16/19 A kérdező kommentje:
Bocsi az elírásokért.
2023. dec. 11. 19:06
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg nyugodtan írj neki, nem értem miért kell minden szálat elvágni emberek közötr csak azérr mert nem alkotnak (már) egy párt...
2023. dec. 12. 22:08
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem koszontottem fel. Nagyon jo erzes, hogy ki birtam.
2023. dec. 14. 20:15
 19/19 anonim ***** válasza:
#18 👍👍👍👍
2023. dec. 15. 11:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!