Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak tényleg "mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak tényleg "mindig visszajönnek"?

Figyelt kérdés

Tiktokon szokott feldobni nekem ilyen videókat, ahol nagyon sok kommentben is beismerik, hogy hiába van vége a férfi részéről, egyszer mindig visszajönnek. Akár 2 hét, akár 2 hónap, akár 2 év...

Az én tapasztalatom teljesen ezt mondja, így vagy úgy minden exem megkeresett.

Viszont velük én szakítottam.

Most volt egy elég fájdalmas szakítás közös megegyezéssel, de az exem már mással van. Kétlem, hogy ő pl. visszajönne.

Mivel tiktokra az algoritmus dobja be a videókat, nem biztos hogy alapoznék az ott lévő kommentekre.

Inkább itt kérdezném meg, ti hogyan tapasztaljátok ezt?

Elsősorban nők / lányok tapasztalata érdekel, de ha van itt őszinte férfi nyilván az is jöhet 😄

2023. dec. 8. 19:19
1 2
 11/13 Ywerd ***** válasza:

A férfiak közül szerintem az érzelmileg éretlen jön(ne) vissza.

Az én exeim ( férfi vagyok ) 85%-a keresett meg 1-12 hónapos időintervallumon belül.

Tapasztalatom : újramelegítve a káposztaleves jó maximum ,de az nagyon .

42F

2023. dec. 9. 13:27
 12/13 anonim válasza:

Őszinte férfiként én úgy gondolom, hogy kizárt, hogy én visszamenjek könyörögni életem volt szerelméhez.

Ellenben sokat agyaltam azon, hogy mit mondanék, ha most ez a lány visszajönne hozzám...de egyszerűen akkor sem tudnám visszafogadni, mert a szállítással eléggé végzetesnek tűnt, hogy sohasem leszek eléggé "férfias" neki jelentsen ez bármit is az ő számára.

Szóval esetemben nem nagyon állná meg magát ez a kijelentés, de szerintem ezzel sem csak én vagyok egyedül.

21F

2023. dec. 10. 22:52
 13/13 anonim ***** válasza:

12. Ezzel én is így vagyok. Mármint, hogy nem tudnék neki mit mondani, viszont abból a szempontból örülnék neki, ha megkeresne, mert le tudnánk zárni mindketten normálisan. Amikor elváltunk, akkor hirtelen eltűntem és ennyi.

10. Voltam.

2023. dec. 11. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!