Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tényleg "mindig visszajönnek"?
Tiktokon szokott feldobni nekem ilyen videókat, ahol nagyon sok kommentben is beismerik, hogy hiába van vége a férfi részéről, egyszer mindig visszajönnek. Akár 2 hét, akár 2 hónap, akár 2 év...
Az én tapasztalatom teljesen ezt mondja, így vagy úgy minden exem megkeresett.
Viszont velük én szakítottam.
Most volt egy elég fájdalmas szakítás közös megegyezéssel, de az exem már mással van. Kétlem, hogy ő pl. visszajönne.
Mivel tiktokra az algoritmus dobja be a videókat, nem biztos hogy alapoznék az ott lévő kommentekre.
Inkább itt kérdezném meg, ti hogyan tapasztaljátok ezt?
Elsősorban nők / lányok tapasztalata érdekel, de ha van itt őszinte férfi nyilván az is jöhet 😄
A férfiak közül szerintem az érzelmileg éretlen jön(ne) vissza.
Az én exeim ( férfi vagyok ) 85%-a keresett meg 1-12 hónapos időintervallumon belül.
Tapasztalatom : újramelegítve a káposztaleves jó maximum ,de az nagyon .
42F
Őszinte férfiként én úgy gondolom, hogy kizárt, hogy én visszamenjek könyörögni életem volt szerelméhez.
Ellenben sokat agyaltam azon, hogy mit mondanék, ha most ez a lány visszajönne hozzám...de egyszerűen akkor sem tudnám visszafogadni, mert a szállítással eléggé végzetesnek tűnt, hogy sohasem leszek eléggé "férfias" neki jelentsen ez bármit is az ő számára.
Szóval esetemben nem nagyon állná meg magát ez a kijelentés, de szerintem ezzel sem csak én vagyok egyedül.
21F
12. Ezzel én is így vagyok. Mármint, hogy nem tudnék neki mit mondani, viszont abból a szempontból örülnék neki, ha megkeresne, mert le tudnánk zárni mindketten normálisan. Amikor elváltunk, akkor hirtelen eltűntem és ennyi.
10. Voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!