Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak tényleg "mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak tényleg "mindig visszajönnek"?

Figyelt kérdés

Tiktokon szokott feldobni nekem ilyen videókat, ahol nagyon sok kommentben is beismerik, hogy hiába van vége a férfi részéről, egyszer mindig visszajönnek. Akár 2 hét, akár 2 hónap, akár 2 év...

Az én tapasztalatom teljesen ezt mondja, így vagy úgy minden exem megkeresett.

Viszont velük én szakítottam.

Most volt egy elég fájdalmas szakítás közös megegyezéssel, de az exem már mással van. Kétlem, hogy ő pl. visszajönne.

Mivel tiktokra az algoritmus dobja be a videókat, nem biztos hogy alapoznék az ott lévő kommentekre.

Inkább itt kérdezném meg, ti hogyan tapasztaljátok ezt?

Elsősorban nők / lányok tapasztalata érdekel, de ha van itt őszinte férfi nyilván az is jöhet 😄

2023. dec. 8. 19:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Visszajöhetnek, de hiába jönnek ha nekem már nem kellenek, vagy nem változott semmit.
2023. dec. 8. 19:23
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Ne tiktokozz.
2023. dec. 8. 19:25
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Akit szeretne az ember lánya, hogy visszajöjjön, sosem teszi. 😕😔 Akikből nem kér, azok bezzeg igen, akár többször is megpróbálnak. 😏
2023. dec. 8. 19:28
 4/13 anonim ***** válasza:
84%

Hát, én egyetlen exemet "kerestem meg" szakítás után...

hogy adja már vissza a kölcsönadott könyvemet, de gyorsan!

De komolyra fordítva, ez pont olyan általánosítás, mint hogy a szőke nők mind buták, a kigyúrt faszik mind bunkók, a tiktokon meg csupa értelmes tartalmat lehet találni... :D

2023. dec. 8. 19:29
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy jönnek. Legfeljebb az amúgy is problémásak, akik nemtalálnak maguknak mást, vagy ettől félnek.
2023. dec. 8. 19:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nemtől független. Szerintem ez próbál visszamenni, aki vagy nem talál mást vagy rájön, hogy el*szta.

Volt barátnőm majdnem három év után szakított velem, mert elmúlt a nagy szerelem (igazából megismert valakit). Ennek 4 hónapja, most a héten hívott fel, hogy hiányzok neki és szeretne találkozni. Hát ezt "sajnos" benézte.

2023. dec. 8. 19:49
 7/13 anonim ***** válasza:
91%

Aki így jön vissza, az már sose lesz olyan mint korábban volt. Az érzelmek nem térnek vissza, legfeljebb valami silány árnyéka a korábbi szenvedélynek és érzéseknek. Sokkal inkább ösztönvezéreltség, hideg számítás, élvezetek, egyéb sötét tulajdonságok lesznek terítéken. Kezelheted egyfajta zombiként, élőhalottként is aki így tért vissza hozzád, hogy "újrakezdje a kapcsolatot". Az már nagyon nem az lesz, ami egykor volt.

Ellenben aki simán barátkozni jött vissza, és tényleg hátsó szándék nélkül, az megint egy külön kategória. Ha nem haragban és félreértésekkel telve váltatok el, akkor talán még működhet is, ha nagyon akarjátok. Bár okkal mondják sokan hogy exekkel nem barátkozunk, szóval érdemes fenntartásokkal kezelni ezt is.

2023. dec. 8. 19:57
 8/13 anonim ***** válasza:

Akikkel szakítottam, azokkal szóba sem állok, nincs esélyük beszélni sem velem.

Hozzám két fiú akart visszajönni. Az egyikkel az exe miatt szakítottunk, én dobtam, de valójában csak megelőztem őt. Mikor végleg szakítottak a lánnyal, rögtön jött volna vissza.

A másikkal csak randiztam kétszer, a második talin végig bunkózott, hogy magamtól kopjak le. Mint utólag kiderült, szintén szerelmes volt egy másik lányba, aki amikor megtudta, hogy randizunk, azt mondta neki, meggondolta magát, mégis ad neki egy esélyt. Persze nem adott.😃 Két évvel később összefutottunk egy szórakozóhelyen, egész éjjel követett meg próbálkozott, de leráztam. Ő azóta is úgy néz rám, ha néha találkozunk, mint egy vágyakozó kiskutya.

2023. dec. 8. 20:28
 9/13 anonim ***** válasza:
90%
Visszajönnek, ha az új nő nem jött össze. Mindig előveszik a B tervet, ha az A meghiúsul. Nem olyan könnyű egy férfinek rendszeresen szexhez jutni, emiatt amikor épp nincs jobb, megkeresik a régi nőiket. Ilyenkor szexhiányosak. Mindegy, mit hazudnak, nem szerelmesek, csak épp nincs kivel lefeküdniük. Vannak akik ezt addig művelik, amíg le nem tiltod. Engem 4 évig kötött le érzelmileg egy ilyen maga mellé. Nem akart tőlem semmit, még igazán szexet se, de jobb híján fél évente, évente felbukkant a semmiből, de mire észbekaptam, szó nélkül eltűnt megint. Nyilván ahogy épp a szebb csajokkal alakult neki közben, aszerint volt rám szüksége vagy sem.
2023. dec. 8. 21:05
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nemtől függetlenül előfordul.

Én ismertem olyan lányt, aki valahogy mindig megtalált. De a döntésképtelensége teljesen kiidegelt. Amikor végre elhatározta volna, hogy megpróbáljuk együtt a távolság ellenére, akkor már nem volt ugyanaz, mint amikor megismerkedtünk. Bennem ott maradt a tüske, elég bunkó is voltam vele a végefelé és konkrétan elüldöztem. Elég sok álmatlan éjszakát okozott az éveken át tartó se veled-se nélküleddel. Egyszerre szerettem és gyülöltem.

33/F

2023. dec. 8. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!