Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fizessek megint a Tinderért, ha először is csak fizetés után működött?
2,5 éve regisztráltam először Tinderre, az első hónapban 2 matchet szedtem össze, mondanom sem kell, hogy egyik sem írt vissza, hiába használtam napi szinten Tindert, 0 eredményem volt.
Vettem ezek után Platniumot akkor 7 ezer forintért, az azt követő hónapban 80 matchem lett, reggel pörgettem a Tindert, estére mindig volt legalább 4-5 matchem, végül egy olyan lánnyal jöttem össze akivel a Platnium alatt ismerkedtem meg.
Most ismét szingliként Tinderen is ismerkedem, 1 hete felraktam, 1 párom volt eddig, Ő is unmatchelt.
Gondoltam rá, hogy megint bekellene fizetni, de most már 12 ezer forint, és sokan azt mondják, hogy manapság már csak a hülyék fizetnek a Tinderért.
Viszont nekem csak fizetés után működött rendesen anno is, ég és föld volt a különbség. Ha most nem tapasztalnék hasonlót akkor lemondanám a francba az előfizetést.
Szerintetek?
Badoo picit olcsóbb. Ha időnként aktiválsz egy 1 hetes Prémiumot 1.600 Ft-ért, az is lehet hatékony.
A felhozatal mondjuk másabb, bár én nőként csak a férfiakat látom.
Nekem előfizetés nélkül nem működött. Szükségem volt rá, hogy lássam, kik lennének nyitottak rám, mert én alapból szinte mindenkit x-eltem. A gáz alakokat gondolom, nem kell magyaráznom, hogy miért, a kicsit is jobbakkal, normálisabbakkal pedig úgy voltam, hogy nekik biztos nálam szebb, érdekesebb kell, engem le sem köpnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!