Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek fizessek megint a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fizessek megint a Tinderért, ha először is csak fizetés után működött?

Figyelt kérdés

2,5 éve regisztráltam először Tinderre, az első hónapban 2 matchet szedtem össze, mondanom sem kell, hogy egyik sem írt vissza, hiába használtam napi szinten Tindert, 0 eredményem volt.

Vettem ezek után Platniumot akkor 7 ezer forintért, az azt követő hónapban 80 matchem lett, reggel pörgettem a Tindert, estére mindig volt legalább 4-5 matchem, végül egy olyan lánnyal jöttem össze akivel a Platnium alatt ismerkedtem meg.

Most ismét szingliként Tinderen is ismerkedem, 1 hete felraktam, 1 párom volt eddig, Ő is unmatchelt.

Gondoltam rá, hogy megint bekellene fizetni, de most már 12 ezer forint, és sokan azt mondják, hogy manapság már csak a hülyék fizetnek a Tinderért.

Viszont nekem csak fizetés után működött rendesen anno is, ég és föld volt a különbség. Ha most nem tapasztalnék hasonlót akkor lemondanám a francba az előfizetést.

Szerintetek?

2023. dec. 4. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez a lényege, fizess fizess és fizess, de olyan nagy sikered nem lesz, hiszen következő hónapban is fizetned kéne.
2023. dec. 4. 19:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem sokan, mindenki azt mondja, és nem manapság, hanem mindig is csak a hülyék fizettek ilyen dolgokért.
2023. dec. 5. 01:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatod, de semmi garancia. Én 1 hónaposat vettem a nyáron. Az első héten volt 3-4x annyi match, mint általában. Aztán konkrétan 0. Utána pedig a lejárat előtti napokban megint kicsit megtolta, de ennyi. Az 1 hónap alatt majdhogynem ugyanannyi match volt, mintha elő sem fizettem volna.
2023. dec. 5. 07:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Badoo picit olcsóbb. Ha időnként aktiválsz egy 1 hetes Prémiumot 1.600 Ft-ért, az is lehet hatékony.

A felhozatal mondjuk másabb, bár én nőként csak a férfiakat látom.

Nekem előfizetés nélkül nem működött. Szükségem volt rá, hogy lássam, kik lennének nyitottak rám, mert én alapból szinte mindenkit x-eltem. A gáz alakokat gondolom, nem kell magyaráznom, hogy miért, a kicsit is jobbakkal, normálisabbakkal pedig úgy voltam, hogy nekik biztos nálam szebb, érdekesebb kell, engem le sem köpnének.

2023. dec. 5. 08:55
 5/5 anonim ***** válasza:
A badoo tele van proli kinézetű nőkkel és ugyanúgy el vannak szállva maguktól.
2023. dec. 5. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!