Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baráti társaságom lenézi a barátnőmet, mit tegyek? 27/F
Van egy nagyon erős, összetartó baráti társaságom már középiskola óta, tehát majdnem 15 éve egy csapat vagyunk, mindenben számíthatunk egymásra. Ezt úgy kell elképzelni, hogy 7 fő, + azóta már csatlakozott hozzánk még 3 feleség is. Tudni kell, hogy anno elég erős elitgimibe jártunk, így mindenki népszerűbb szakokon végzett végül (orvos, közgazdász, informatikus).
2Fél éve ismertem meg a párom, kezd egyre komolyabbra fordulni a kapcsolatunk. Viszont a barátaim mind azt mondják, hogy csak a fizetésem miatt van velem. A barátnőm tanár, és hát őszintén szólva viccnek is rossz a fizetése. Mi azért a baráraimmal nettó 600-800 közt keresünk, a párom meg kap nettó 260-at, ami tényleg felvet kérdéseket. Pl. nyaranta általában elutazunk egy hétre közösen, ilyenkor alsó hangon félmillió/fő elmegy. Egy tanár ezt tényleg nem engedheti meg magának. És ezt már a többiek a szememre vetették, hogy én akarom-e eltartani...
Nem tudom mit tegyek. Szerintem nem a pénzem miatt van velem, de ott motoszkál bennem, hogy mi van, ha mégis.
Én is remélem, hogy trollkérdés. A te világnézeted szerint "elit" szakon végeztem (közgazdászként a bátyám is az) mégse keres egyikünk se nettó 600-800at. Ti hol éltek??
Másik: nem kell, hogy egy nyaralás 500ezer/főbe kerüljön. Ki lehet hozni okkal olcsóbban is.
Szóval ha nem kamu, akkor ordas nagy sznobok vagytok. Mondom ezt úgy, hogy eszerint a felfogás szerint "elit" vagyok (én nem tartom magam annak), fehérbőrű, heteroszexuális, diplomás közgazdász, idegennyelveket beszélő nő:D
Remélem a csajod talál jobbat.
7
A kérdés inkább az, hogy te hol élsz? NEM elit, romániai egyetemen végeztem, és nettó 500-az keresek közgazdászként. Ja, és fiatalabb vagyok, mint a kérdező.
Jó (ha nem is föltétlenül prémium) diploma + nyelvvizsga + egy kis szürkeállomány és lazán megvan a nettó félmilla. Persze dolgozni is kell keményen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!