Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogyan kezeljem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogyan kezeljem a helyzetet?

Figyelt kérdés

Ma jöttem haza barátnőmtől, általában hétvégente vagyunk együtt mert én hétköznap dolgozok, ő meg sulizik.

Láttam rajta ebben a 2 napban, hogy valami nem okés, ilyen kedvtelen volt, bambult maga elé a kocsiban, nekem azt mondta nincs semmi baj, viszont mikor hazajöttem ma, igy azért rákérdeztem megint, mondta, hogy 2 hete már ilyen nyomott hangulata van, nyomasztóan hat rá minden, kvázi időszakos depresszióra gondolnék személy szerint, főleg a tél miatt, elmondta, hogy a karacsonyt se szereti, neki mindig kicsit ilyen begubozva telt.

Kérdeztem, hogy az se segít ha én ott vagyok vele, Azt mondta, hogy ideig óráig, de alapjáraton marad az érzés.

Nagyon félek, hogy emiatt esetleg valami megváltozik, és el fogom őt veszíteni, amit őszintén el se merek képzelni, mert belebetegednék

Aki volt hasonló cipőben, esetleg az enyémben, vagy a barátnőmében, az valami tanáccsal lásson el, mert én se tudom speciel hogyan kezeljem ezt most. Köszönöm

2023. dec. 3. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Közeledik a vizsgaidőszak.
2023. dec. 3. 20:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem kapásból az lenne a tanácsom, hogy javasold neki keressen fel egy pszichológust, mert könnyedén segíthet neki rájönni miért is történik ez vele. Lehet, hogy nem fogja akarni, és akkor nem tudod erőltetni, mert ő dönti el, de az a baj, hogy ez nagyon hatással lehet a kapcsolatotokra is. Próbáld meg támogatni, meg is kérdezheted konkrétan szerinte hogy tudnál a legjobban segíteni ebben. Nem biztos, hogy meg fogja tudni mondani, mert lehet ő sem tudja a választ, de elmondhatod neki, hogy te itt vagy neki, és valahogy úgy is át fogja vészelni. :)
2023. dec. 3. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Vannak időszakos depressziók.

Kérdezd meg, mennyi ideig szokott tartani és hogy minden évben ugyanakkor van-e!

Esetleg nem július környékén született?

2023. dec. 3. 22:32
 4/4 A kérdező kommentje:

3.

Június

2023. dec. 4. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!