Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt elvárnátok a párotoktól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt elvárnátok a párotoktól vagy kicsit önzőség?

Figyelt kérdés

Olyan szinte lépett a kapcsolatunk a barátnőmmel, hogy már szóba került az esküvő is, akár jövőre, de jelen állás szerint legkésőbb 2025-ben.

Viszont engem nem kedvel az anyia családja.Az anyukájával jól meg vagyok, az apukájával és annak családjával is, valamint a barátnőmet is kedveli az én összes családtagom.

Viszont az ő anyai nagyszülei, nagynénéi, unokatestvérei kollektíven elzárkóznak a személyem elől.

Kétszer találkoztam velük, nem éreztem úgy hogy tettem valamit bárki ellen is, kicsit meg is lepett hogy nem kedvelnek, de nem különösebben érdekelt.Kicsit bánt, de nem akarok tenni hogy másképp legyen.

Az anyukája azt mondta hogy ők ilyen nagyon zárkózottak, egy háromgenerációs családi házban élnek kompletten (nagyszülők, 2 testvér, és 4 felnőttkorú gyerek)

Egyedül a barátőm anyukája nem lakik ott velük.

Na és akkor közeleg a karácsony, és a barátnőm meg az anyukája mindig ott karácsonyoztak, az első két karácsonyunkat külön töltöttük, a harmadiknál jött az én családomhoz, és ez a negyedik.

Most is úgy volt, hogy jön velem, de ő közben "engedélyt" kért a nagyanyjától hogy a karácsonyi ebédrre vihessen engem is, és estefelé meg megyünk akkor az én családomhoz.

Mire a nagyanyja azt mondta hogy szó se lehet róla én nem mehetek.

A barátnőm meg elmesélte nekem majd megkérdezte hogy baj lenne e ha ő beugrana oda egy-két órára dél körül.

Mondtam hogy 1-kor indulnunk kell az én szüleimhez az összenépi karácsonyra, ha addig lezavarja őket tőlem mehet.

Na de közben én töprengtem ezen...és kicsit fel is hergeltem magam, és basszus.Esküvőt tervezünk és nem hajlandóak engem egy ebédre se látni?Úgy hogy konkrétan nem tettem ellenük semmit?

Szóval arra gondoltam hogy megmondom a barátnőmnek hogy mondja meg nekik, hogy sorry de mi egy pár vagyunk lassan 4 éve, ha nem akarjátok látni a barátomat én se megyek.

Meg gondolkoztam hogy ha az én családom csinálta volna ezt, hogy nem akarják őt látni bármi miatt, még ha okot is ad rá....én megmondom nekik hogy akkor nem karácsonyozok veletek mert nekem fontosabb a barátnőm.

Nem akarok jóba lenni az anyia rokonságával, de legalább mondják azt, hogy dárga unokám ha neked ez ennyire fontos jöjjön a barátod is, miattad elviseljük.

Aztán megnyugtathatja őket hogy nem megyek, de legalább annyi emberség legyen már abban a 2 vén hülyében hogy nem néznek valami állatnak aki nem teheti be oda a lábát.

Az én lelkemnek is csak annyi kellene, hogy mondja azt hogy ha akarok mehetek...és nyilván nem fogok mert ettől még tudom hogy nem akar ott látni de kicsit legyen diplomatikusabb.

2023. dec. 3. 16:40
 1/10 anonim ***** válasza:
67%

őszintén szólva kicsit megerőltethetnéd magad feléjük.

Nem, ne várdd el a párodtól, hogy miattad bárkivel megszakítsa a kapcsolatot, pláne nem rokonokkal.

Persze, nem jó helyzet, nekem se tetszene. De az még kevésbé ha a párom meg se próbálna nyitni a rokonaim felé.

2023. dec. 3. 16:57
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Nekem első a párom, úgyhogy én megmondanám kerek perec hogy vagy együtt vagy nem megyek. Nem érzem hogy kiállna melletted pedig esküvőt terveztek.
2023. dec. 3. 17:05
 3/10 anonim ***** válasza:
62%

Ilyent nem kérhetsz tőle, de ettől föggetlenül suttyó a rokonság.

"Mondtam hogy 1-kor indulnunk kell az én szüleimhez az összenépi karácsonyra, ha addig lezavarja őket tőlem mehet."

EZ azért egy elég érdekes mondat. Szóval helyezze előrébb a te rokonaidat a sajátjánál?

2023. dec. 3. 17:09
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem tőlem maradhat ott ahogy az első 2 karácsonynál is volt, én mindenképp a családommal fogok karácsonyozni ahol nem utálnak a semmiért.
2023. dec. 3. 17:34
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

Ez elég gáz. De nem mondják hogy mi bajuk veled? Engem se kedvel ferjem csaladja, sőt kifejezetten ellenezték az esküvőt, de azert volt képük eljönni... De legalább ferjemnek elmondják mi bajuk, ő meg igyekszik leállítani őket.

Barátnőd helyében mar én is kiosztottam volna őket, hogy "ő lesz a férjem, vagy velem jön, vagy én se jövök!"

Masik hogy te is lehetsz barátságosabb. Szerintem nemcsak a nőknek van vipera-mosolyuk erre az esetre.

2023. dec. 3. 17:49
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen sztorikban mindig kiderül, hogy az is sáros, aki az "ééééégvilágon semmit" nem tett.
2023. dec. 3. 17:59
 7/10 A kérdező kommentje:

Tényleg nem tudom mi bajuk, de annyira nem érdekel, úgy gondolom nem nekem kell az első lépést megtennem ezek után.

Nem érzem azt, hogy tepernem kéne náluk, esetleg ha a barátnőm anyukája nem kedvelne még nála máshogy állnék hozzá, de az hogy a tágabb családja miért ilyen nem izgat annyira, hogy tegyek ellene (de tagadhatatlan hogy nem esik jól az embernek)

Kétszer voltam náluk, elsőre bemutatkoztam, beszéltünk pár szót, másodjára meg a barátnőmért mentem és akkor behívott szintén pár általános kérdés ki hogy van, minden oké, viszlát.

Ez 1 éve volt, meg 1 éve voltunk együtt mikor először találkoztunk.

2023. dec. 3. 20:28
 8/10 anonim ***** válasza:
38%
Mi van, ha pontosan ugyanazt gondolják, amit te? "Nem értjük, mi baja a gyereknek velünk, de mi nem fogunk teperni."
2023. dec. 3. 20:32
 9/10 A kérdező kommentje:

Én mondtam nekik, hogy nem akarok velük találkozni?

Kicsit bebszna ha azt mondja hogy nem mehetek hozzájuk majd nem értené, hogy mi bajom velük :D

2023. dec. 4. 04:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, vagy jön a párom is velem, vagy egyikünk sem. ALAP, főleg miután együtt élünk elég régóta.

A barátnőd nem teljesen nőtt még fel, hogy szerinte tök rendben van egy négyéves kapcsolatot otthon hagyni, mert a nagyanyja tuskó.

2023. dec. 4. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!