Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért esik nehezére a 3szor vagy 5ször annyit keresőnek a párjának adnia, ha elvileg szereti?
Vagy az ilyen embereket párkapcsolatban nem lehet komolyan venni?
Akiknek ugy meg se kottyannak összegek sokszor, azok miért sajnálják a saját párjuktól?
Ezt lehet szerelemnek nevezni?
Szóval mindketten pénzkeresők.
Együtt élnek, igaz?
Mindenki saját magának veszi az ételt? A havi rezsit is elosztják?
Nem spórol senki semmire, akár autó vagy lakás?
Mire költ az egyik és mire a másik?
Mindent sajnálnak amiben nincsenek benne.
Pl nyaralást programokat fizetnek amiknek ők is részesei.
De ha a párja megszorul, vagy vmi Neki kellene de nem bírja, vagy épp gödörbe került, vagy nem ártana magánorvos ami nem megy, vagy nem győzi a lakbért éppen, bármi ami CSAK a párjukról szólna, es nem róluk, az hidegen hagyja őket.
Hát, ha sugar kapcsolatra vágyik valaki, akkor keressen azt. Én szarul keresek, de eszembe nem jutna mással fizetettni a dolgaimat, hogy magasabb színvonalú életem legyen, mint amit önmagamnak teremteni tudok. Tudod, addig nyújtózkodj...
Az más, ha kölcsön adja, mert szarban vagy, te meg visszaadod, ahogy tudod. De azt bármelyik barátom, vagy családtagom is megteszi. Szerintem ez a maximum, ami elvárható.
Én meg az utolsoimat is neki adnam annak akit szeretek.
Ezért sem értem
Megesett hogy egy tizesem volt fizuig de jött a szülinapja, mégis kinulláztam magam a szulinapjára ugy, hogy nem tudta.
Én nem sajnálom attol akit szeretek.
Ha meg lennének fek vagy 1 milkioim akkor pláne
Milyen szerelem az irígy szerelem? Igazinak tekinthető?
Vagy inkább offoljam az ilyeneket?
Vagy ilyeneknek szüljön az ember..?
Igen, ez kicsit úgy hangzik, mint egy aranyásó típus...ha a másiknak van adjon meg mindent, ha azt akarja, hogy szép legyek fizessen...
És ha egyedülálló akkor mivan? Akkor nem megy orvoshoz, éhezik, ronda lesz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!