Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismer valaki olyan társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismer valaki olyan társkereső oldalt amit nem szexpartner keresőnek használnak?

Figyelt kérdés
Igazán unom már az állandó csalódásokat. Hogy senki nem hajlandó normálisan ismerkedni. Nekem már egy normális kapcsolatra van szükségem mély érzésekkel nem tud boldoggá tenni a szex önmagában. Lassan már nem merek ismerkedni mert idáig mindenki csak addig volt jó fej velem amíg rá nem jött hogy nekem nem szexpartner kell. Megalázó és bántó tud lenni ez a fajta viselkedés, van olyan oldal ahol lehet normálisan ismerkedni a komolytalanokat kiszűrve?
2018. márc. 27. 17:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Pl én nem szexpartner keresésre használok egy ilyen oldalt sem. Nem gondolod, hogy rossz emberekkel ismerkedsz?
2018. márc. 27. 17:08
 2/19 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen.
2018. márc. 27. 17:08
 3/19 A kérdező kommentje:
Kedves 1. Válaszoló ha már nem a kérdésre feleltél akkor legalább azt mondd meg hogyan lehet megszabadulni az összes ilyentől. Innentől kezdve csak a kérdésre szeretnék választ.
2018. márc. 27. 17:11
 4/19 anonim ***** válasza:

1-es vagyok

A fotóiddal van a gond, vagy azzal akiket választol. Tehát ha félpucér (vagy épp pucér) nőkre/férfiakra írsz, ne csodálkozz. Ezzel lehet gondod?

Kérdésedre pedig az a válasz, hogy nincs ilyen oldal. Gondolj bele, ha lenne már nem lenne. (Hiszen minden csak szexet akaró oda regelne, és senki nem gondolná róluk, h csak arra mennek)

2018. márc. 27. 17:16
 5/19 anonim ***** válasza:

Újra az egyes

Beszélgetéssel. Ki kell ismerned az illetőt!

2018. márc. 27. 17:19
 6/19 A kérdező kommentje:

1.nek

Eszem ágába olyanokra ráírni vagy visszaírni. A fotóim is átlagosak direkt csak arckép. Üzenetváltás során sem adom senki alá a lovat hogy szabad az út. Mit tegyek még hogy megszabaduljak végleg a komolytalanoktól? Tényleg elég volt már abból hogy összetörnek és alig merek bárhol is ismerkedni.

2018. márc. 27. 17:21
 7/19 anonim ***** válasza:

1-es

Nem tudsz mit tenni. Keress a baráti/ismerősi körödben párt! Akiket ismersz, vagy az akiben megbízol ismeri és tudja hogy mit akar. Ha ez nem járható út, akkor tűrnöd kell a csalódásokat!

2018. márc. 27. 17:26
 8/19 anonim ***** válasza:
Összetörni azt lehet, aki túl gyorsan túl közel enged magához valakit. Az, hogy egy taplóval 3x beszélek nem tör össze. Itt lesz a gond, nem a szexmániás pasikkal.
2018. márc. 27. 17:28
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Itt úgyse kapod meg a választ. Lényegében szerintük csak te lehetsz a hibás. Egyébként a kérdés jogos. Vigasztaljon a tudat, hogy ezzel nem vagy egyedül. Egyszerűen erre a szintre jutottak az emberi kapcsolatok.
2018. márc. 27. 17:29
 10/19 A kérdező kommentje:
Azt hiszem igazad van 1. Az egész ismerkedés gáz mert pofátlanok az emberek mivel szerintük nincs tétje a dolognak. Pedig van. A másik érzéseivel szórakoznak, undorító. Tudom hogy van kivétel de nehéz belefutni ezekbe a gyöngyszemekbe és a normálatlanok elveszik azoknak a kedvét akik komolyan gondolják.
2018. márc. 27. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!