Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismer valaki olyan társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismer valaki olyan társkereső oldalt amit nem szexpartner keresőnek használnak?

Figyelt kérdés
Igazán unom már az állandó csalódásokat. Hogy senki nem hajlandó normálisan ismerkedni. Nekem már egy normális kapcsolatra van szükségem mély érzésekkel nem tud boldoggá tenni a szex önmagában. Lassan már nem merek ismerkedni mert idáig mindenki csak addig volt jó fej velem amíg rá nem jött hogy nekem nem szexpartner kell. Megalázó és bántó tud lenni ez a fajta viselkedés, van olyan oldal ahol lehet normálisan ismerkedni a komolytalanokat kiszűrve?
2018. márc. 27. 17:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

szerintem sokan keresünk erre választ..

mégsincs rá

2018. márc. 27. 17:37
 12/19 anonim ***** válasza:

Egy

Nem mondtam, hogy csak a kérdező a hibás! Megkérdeztem h nem lehet-e ezzel gond.

Így van sok a pofátlan ember. Ezzel nem lehet mit kezdeni. Próbálj okos lenni, meg kell látni az emberben a rosszat, mint ahogy a jót is! Ehhez pedig sok sok idő kell! Türelmesnek kell lenned!

2018. márc. 27. 17:39
 13/19 anonim ***** válasza:
Aki társkapcsolatban akar élni az számoljon azzal, hogy a szex is elő fog jönni. Sosem értettem, hogy miért jó az, amikor évekig egymáshoz sem nyúlnak a párok, de azért társkapcsolatban akarnak élni.
2018. márc. 27. 17:45
 14/19 A kérdező kommentje:

13-asnak:

Egy szóval sem mondtam hogy nem fontos a szex. De önmagában édeskevés a boldogsághoz. Egy igazi társnak ennél többet kell nyújtania. Ugyanazt az erőfeszítést vissza is kapná természetesen tehát nem csak ő küzdene a kapcsolatért. Azt sem említettem hogy évekig kell várni vele. De nekem egyszerűen kell az hogy ne csak az ágyban bizonyítson. És nem, nem a pénzre célzok hanem a közösen együtt töltött időre és szép emlékekre.

2018. márc. 27. 17:57
 15/19 anonim ***** válasza:

Ahhoz hogy szex legyen te is kellesz!

A randik alapján nem szűrted le, hogy arra megy?

2018. márc. 27. 17:58
 16/19 A kérdező kommentje:
15: De igen leszűrtem és ott vége is volt az egésznek.
2018. márc. 27. 18:02
 17/19 anonim ***** válasza:

"Lassan már nem merek ismerkedni mert idáig mindenki csak addig volt jó fej velem amíg rá nem jött hogy nekem nem szexpartner kell. "

Ezt én nem hiszem el, hogy eddig csak olyan randiaid voltak, ahol csak szexre kellettél! Mondd hogy túloztál?

2018. márc. 27. 18:05
 18/19 anonim ***** válasza:

1

Miből szűrted le?

2018. márc. 27. 18:14
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem, nem túloztam. Indokolatlan és abszolút kéretlen tapogatásból minden előrejelzés nélkül. Meg az egyirányú kommunikációból. A vicc hogy egy ideig mindegyik visszafogta magát amikor leállítottam őket és elváltunk nem is volt több üzenetváltás. Egy bocsánatkérést azért díjaztam volna.
2018. márc. 27. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!