Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez miért probléma? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért probléma? Miért lennék ettől "cseléd"?

Figyelt kérdés

Engem úgy neveltek,hogy igen a melegétel mindig az asztalon volt. És a tisztaruha a szekrényben,tiszta ház várta haza apukámat,aki a kenyérkereső volt.

Így én is ezt hoztam és ezt adom tovább a férjemnek és a gyerekeimnek.

Az egyik barátnőm kiosztott,hogy én mekkora hülye vagyok és egyenjogúság van és ne csicskuljak be egy férfinak stb.. a reakcióm: mi vaaaan?

Ez mitől bűn? Én ettől nem érzem magam cselédnek csak egy normális családanyának. Én is dolgozom,férjem is szokott mosogatni és igen néha rendelünk is. Azt meg meg sem említem,hogy például fűnyírást,polcfelfúrás stb.. nem csinálom,pedig "egyenjogúak" vagyunk...

Akkor hol van a probléma?

A mai liberális világban már egyből mindenki lecselédez meg osztja az észt,hogy én semmibe veszem ezzel magam. De ez miért baj,ha mindez viszonozva is van és nekem ez így jó?

2023. dec. 1. 23:13
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
77%

"azt hallgattam kiskoromban tőle hogy a nő nem nő ha nem házitündér."

És van olyan, akinek ez a mondat betalál? Vagy bármit jelent?

Annyira kvára nincsen közöm a dualitáshoz meg a 3 dimenziós létformához, hogy na.

Elképzelésem nincs, mért tesznek emberek energiát abba, hogy pattogjanak, hogy kinek mit kellene csinálniuk szerintük. Ez színtiszta szadizmus az áldozati oldalról, semmi más.

Mégis ki az, akit ez a pattogás bármi produktívra is motivál? :-o

Érthetetlen.

Engem arra motivál, hogy kiküldjem és megkérjem, hogy csukja be maga mögött az ajtót.

2023. dec. 2. 14:27
 32/45 anonim ***** válasza:
75%

30: Van pár saját ingatlanom, én menedzselem őket, én veszem fel a szakikat, stb.

Szivességből egy férfi sem dolgozott rajtuk soha, elég magas órabérrel meg vannak fizetve.

Most műszaki probléma van az egyiknél, csak a mérnöki szakvélemény kb. fél millió lesz, mert egy mérnöknap 150-350 000 Ft.

Utána ezzel megyek ügyvédhez egy ügyvédi felszólításért, ami szintén 100 000 körül lesz.

Utána pereskedünk, illeték, ügyvédi munkadíj...

Te milyen mesében élsz?...

Mit csinálnak a férfiak ingyen abban a mesében?

2023. dec. 2. 14:32
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Szóval 30., ha itt van még, mert törölték.
2023. dec. 2. 14:39
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak rajtam múlna az otthon melege, felőlem egy jégveremben is lakhatunk. 20-as is csak azért kapálózik, mert nem talál valakit, aki szívesen szolgálná a kényelmes fenekét. Amúgy nagyobb (anyagi, egyéb téren meg nem téma ma már) biztonságban élek, mióta egyedül vagyok, úgyhogy nem látom azt a nagy kenyérkereső funkciót a férfiakban. Inkább pénzelszórásban tehetségesek, több példa alapján, akkor is, ha jól keresnek.
2023. dec. 2. 14:39
 35/45 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis a volt 30-as, nem 20-as :D
2023. dec. 2. 14:40
 36/45 anonim ***** válasza:
90%
Az a baj, az ilyeneknek kár bármit mondani mert rögtön jönnek a liberális szitokszóval. Ha két ember elosztva csinál minden házimunkát, akkor több idejük marad egymásra, meg kikapcsolódásra, pihenésre. Ez ennyire egyszerű.
2023. dec. 2. 14:41
 37/45 anonim ***** válasza:
39%
35, azert, meg is lepodtem, mert en szivesem szolgalom a ferjem kenyelmes feneket. :D az a legszebb a mai korban, hogy mindneki megvalaszthatja, hogyan szeretne élni. Van aki a hagyomanyok szerint, valaki nem. Csak ne nezzuk le egymást, mert az mar tényleg feminista agymosas, ha valaki elkezd cseledezni, mert a masik nem ugy el, ahogy o elvarja.
2023. dec. 2. 14:54
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
37 Szerintem is, csak a kedves törölt 30-as szerint ez nem opció, hanem kötelező viselkedés😂 Minden ilyen kérdés alatt jön téríteni az igét, hogy azért mennek tönkre a kapcsolatok, mert nem szolgálja ki a nő 100%-ban a férfit.
2023. dec. 2. 15:19
 39/45 anonim ***** válasza:
95%

Mondjuk a cseléd szó tényleg elég degradáló, hiszen a cseléd dolgozik x órát pénzért, aztán hazamegy pihenni.

Nem összehasonlítható azzal hogy valaki ingyen végzi más felnőtt feladatait a szabadidejében.

2023. dec. 2. 15:30
 40/45 anonim ***** válasza:
0%
39, ez mar csak a te projekciod.
2023. dec. 2. 15:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!