Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt egy nő? Lehetséges, hogy igazat mond?
Figyelt kérdés
Beleszeret egy másik pasiba, ezért szakít a párjával. Arra hivatkozik, hogy unalmas a kapcsolat. Eltelik kb. 2 év és ismét ő dobja az új pasiját. Ezután újra felakarja venni a kapcsolatot a régivel, állítólagosan megbánta a szakítást.
Ti mit gondoltok, tényleg megbánta, vagy csak azért mondja, mert nem jöttek be a számításai, és ha nincs ló jó a ....
2023. nov. 28. 13:24
2/9 anonim válasza:
Én elhiszem, hogy a nő valóban így érzi. Viszont szerintem nem érdemes így belemenni egy kapcsolatba. Aki egyszer elhagyott másért, az nem érdemel meg.
3/9 anonim válasza:
Nem mindegy? VISSZA NE FOGADD!!!
4/9 anonim válasza:
Vicces hogy azt mondod 2 év. Erről amit tudni érdemes, hogy kb a lila köd, szerelem érzés alapból másfél, 2 évig szokott kitartani. Ezek a "gyári értékek" szóval ha nincs különösképp ápolva gondozva a kapcsolat, ennyi idő mire lemegy a köd. Valószínű ez a nő pedig ezt az érzést hajszolja mint a szerelmet. Szerintem nem egy bölcs taktika. Főleg ha még ezekután a korábbi párja után kezd nyávogni.
5/9 anonim válasza:
Csak nem jöttek be a számításai. Én is elhagytam az exemet másért, ő szakított velem, aztán egy ideig nem jött új, úgyhogy írtam az elsőnek, de nem írt vissza. De fixen újrakezdtem volna vele amíg nem jön jobb.
6/9 anonim válasza:
Tanuld meg, hogy aki nem tudja mit akar, csak sodrodik celtalanul, azt kell legmesszebb elkerulni.
7/9 anonim válasza:
Ha visszafogadod, akkor megint megcsinálja ezt, és akkor már te leszel a balek.
8/9 anonim válasza:
Ez már bonyolult kapcsolat lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!