Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők!Ti párválasztásnál mennyire tartjátok fontosnak azt, hogy a férfi ne legyen homofób?
Figyelt kérdés
Akik szeretnének gyereket, azoknál még fontosabb a kérdés, hiszem nem mindegy a szülő hogyan áll a kérdéshez, ha a gyereke esetleg meleg lesz.
Randizáskor, ismerkedéskor szóba szokott ez kerülni?
Nyilván nem az első randin gondolom.
És főleg olyan nők válasza érdekel, akik komoly, hosszútávú kapcsolatban gondolkodnak!
2023. nov. 28. 10:42
1/12 anonim válasza:
Engem zavarna ha az lenne, én az élni és élni hagyni elvet követem. Ha tök random férfiak, nők úgy boldogok hogy a saját neműkhöz vonzódnak, ki vagyok én hogy ezt elítéljem? A világnak több szeretetre és kevesebb gyűlöletre van szüksége. Szóval számomra kiábrándító ha valaki homofób.
2/12 anonim válasza:
Nálam az. Nyilván nem az első kérdésem, de ahogy nagyon eltérő politikai nézetű emberrel sem vállalnék gyereket, így homofóbbal sem. Mert mi van, ha a gyerekünk mondjuk meleg lesz? Szóval én nem
3/12 anonim válasza:
Az nem homofób, hogy nem akarom a gyerekemnek azt az eletet, ami a homoszexualitással jár. Látom közelről, hidd el, nem vicces. A tesóm orvos és meleg, szerinted mennyire stresszes az elete? Hosszú tavú kapcsolatban van, ismerjük es szeretjük a párját, nem kerdés, hogy elfogadjuk-e, ennek ellenére en nem nyugodnék csak ugy bele, ha pl a kiskamasz gyerekem ezzel allna elő. Akkor még fiatalok, keplekeny a szexualitasuk, annyi hülyeseget latnak a neten, azt hiszik, hogy a melegek közössége egy befogadó, bulis közösség, ahol végre önmaga lehet. Sajnos nagyon nem. Szóval elég relatív, mi az a homofób. Nem félek a melegektől, de a gyerekemnek nem kívánom ezt az eletet.
4/12 anonim válasza:
Ha a gyerek buzī lenne azonnal kitagadnám!!!
5/12 anonim válasza:
Különösebben nem èrdekelne. Inkább a rasszizus zavarna pl ázsiaiakkal szemben. ( c típust gyűlölheti). Vagy ha lenèzi a tetovált, piercinges, színes hajú embereket.
6/12 anonim válasza:
Zavar a homofóbia is, meg amúgy a kirekesztő szemlélet kb minden formája.
3as, értem, hog ynem kívánod azt az életet a gyerekednek... dehát ha egyszer meleg, akkor mi a francot cisnáljon? Átneveled? Képlékeny a szexualitása, talán, de nem ennyire.
7/12 A kérdező kommentje:
Akkor jobb, ha nem vállalsz gyereket, ugyanis bármit dobhat a gép!
A gyereknek stabil felnőttekre van, szüksége, nem olyanokra, akik nem bírják kezelni a nehézségeket!
2023. nov. 28. 12:11
8/12 anonim válasza:
A legelso ilyen megnyilvanulasanal otthagynam es soha tobbe nem allnek vele szoba. Rasszizmus, szexizumus szintugy.
9/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon gyorsan kiderül, egy-egy beszélgetés során, hogy az ember mennyire elfogadó. Nem is kell felhozni, hogy mi lenne ha a gyerek az lenne, elég pl politikáról beszélgetni. Személy szerint nekem fontos, hogy a párom, vagy randipartnerem elfogadó legyen. Ez nem alku kérdés.
10/12 anonim válasza:
Eléggé. Mert nagyon sokat elárul az illető intelligencia szintjéről. A gyerek téma is jó pont, igaz én nem akarok gyereket, de nagyon jogos felvetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!