Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogysn adhatnék valami pluszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogysn adhatnék valami pluszt a párom életébe? Hogyan lehetnék jobb neki?

Figyelt kérdés

A párom egy csodálatos ember. Én egy szürke kisegér vagyok, aki annyit ér el, hogy az iskolában jó tanuló volt, és a munkában is próbálok remekelni. Nagyon szabálykövető vagyok, amit nem tudok levetkőzni.

Ezzel szemben a párom nagyon szabad, magabiztos, humoros, laza, sok baráttal, haverral és ismerőssel. Neki sokat köszönhetek, mert általa megismerhettem sok barátomat, mert rengeteg embernek mutatott be. Sajnos nem vagyok egy nagy ember társaságban, így csak röhögök a poénokon, keveset tudok hozzászólni a témákhoz, de igyekszem.

Ha visszagondolok, akkor én nem tettem vele semmi jót, nem változtattam az életét pozitív irányba. Sőt sokszor lehúztam őt, például a szexszel is bajok voltak az elején, mert nekem ő volt az első és kiskoromban molesztáltak. Nem vagyok egy szexistennő, most már a sok munkának köszönhetően jó alakom van, de nem tudok szexi lenni, szexiskedni. És így van ez az élet minden területén is.

2023. nov. 25. 19:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ő neked hiába mondaná, hogy jó ügyvéd lenne belőled hogyha te szerinted nem, vagy nem az akarsz lenni. Te neked saját magad kellene megtalálni az utat az elégedettség felé!

Aranyos, kedves...Ennyi? Azt nem mondja, hogy a nevetésed, az egész lényed úgy ahogy van?

2023. nov. 26. 10:39
 12/12 Anton Chigurh ***** válasza:

Nincs veled semmi baj, csak ezek szerint kevés az önbizalmad, ennyi.

Én is ilyen vagyok, csak férfi változatban.

Magaddal kell megbékélned.

Ha te kimutatod a háládat azért, hogy foglalkozik veled és hogy veled van, akkor érzi ő is, hogy jók vagytok.

Lehet hogy jól elvan más nőkkel is, de remélhetőleg többre értékel téged, mert te meg hűséges vagy, és támogatod.

Nem minden pali csalja ám jobbra-balra a barátnőjét! 🙂

Próbáld meg kihúzni belőle, mit szeret még pluszban benned, és ez talán ad neked is löketet majd! 🙂

2024. máj. 14. 13:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!