Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők mennyire vonzó vagy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők mennyire vonzó vagy nem vonzó nektek egy rollerel közlekedő/rolleres pasi?

Figyelt kérdés
2023. nov. 23. 14:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
25%
Roller 12 éves korig OK. Mégis hol megy vele? Járdán? Bicikliúton? Úttesten?
2023. nov. 23. 16:22
 12/16 anonim ***** válasza:

Tök irreleváns, hogy ki mivel közlekedik.

Addig, míg nem megy 10-nél többel a járdán ezzel veszélyeztetve pl. pont engem.

2023. nov. 23. 17:51
 13/16 anonim ***** válasza:
91%

Az én válaszom nem releváns mert én férfi vagyok, de szerintem ciki a roller.

Ahogy a 11-es írta. Nekem nem hat férfiasnak, inkább amolyan gyerekes.

2023. nov. 23. 18:03
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

2es vagyok. Azért vannak normális rolleresek, blfsz gyalogosok is bőven.

Sztm ettől se férfias se nőies nem lesz. Mint írtam nekem full mindegy ha avval (is) közlekedik, nekem ne kelljen mert utálom.

Nekem van kocsim, motorom, gyalog is megyek eleget vagy épp busszal.

N 31

2023. nov. 23. 18:10
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos azt kell mondjam a közlekedésben a többi résztvevő (autós és gyalogos) irányába tanúsított moráljuk alapján nálam már a nagyon nem vonzó kategória lettek. Ilyen viselkedéssel nyilvánvalóan párosul egy bizonyos személyiség ami minden csak nem a vonzó kategória.
2023. nov. 23. 20:12
 16/16 anonim ***** válasza:

Én látássérült vagyok, a gyalogosok is rendre elütnek, még akkor is, ha csak állok egy helyben, ráadásul fehér bottal.

Rolleresekkel, biciklisekkel eddig nem volt gondom.

Szóval én azért nem vagoyk meggyőzve arról, hogy feltétlen csak a rolleresekkel lenne gond ha rolleres-gyalogos konfliktus van, a gylaogosok is úgy mennek mintha nem lenne holnap és nem léteznének más emberek.

2023. nov. 23. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!